Ministerie van Volksgezondheid vacatures

Er zijn 1 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport betekent:
 • Meewerken aan een fit en gezond Nederland;
 • maatschappelijke impact maken met je baan;
 • werken in een diverse en inclusieve werkomgeving;
 • volop ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een mooi salaris;
 • een goede werk-privébalans, bijvoorbeeld door hybride werken.

Werken bij VWS

Wil jij meewerken aan een gezond, fit en veerkrachtig Nederland? Dat kan als je gaat werken bij VWS. VWS staat voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport en is het ministerie dat zich inzet voor de gezondheid en kwaliteit van leven van alle Nederlanders. Ze staan bij dit ministerie voor grote uitdagingen. Denk alleen al aan het betaalbaar houden van de zorg nu mensen steeds ouder worden en het voorkomen of bestrijden van eventuele nieuwe pandemieën. Ga jij geen uitdaging uit de weg en zoek je een baan waarmee je écht impact maakt? Bekijk wat voor VWS vacatures er nu openstaan en ontdek de mogelijkheden bij dit ministerie.

Ontdek de ministerie van Volksgezondheid vacatures

Lijkt een baan bij VWS je tof? Je hebt diverse opties als je wilt werken bij het ministerie van Volksgezondheid, of je nou nog studeert of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Zo vind je tussen de vacatures bij het ministerie van VWS banen als administratief medewerker, supportmedewerker en teamlead. Voor sommige jobs heb je een diploma of werkervaring nodig, maar er zijn ook banen waarbij je als student aan de slag kunt. Echt iets voor jou als je een uitdagende bijbaan zoekt. Snel de baan vinden die bij je past? Met de zoekfilters verfijn je het aanbod makkelijk op basis van jouw voorkeuren. Zo komt die ene leuke VWS vacature vanzelf voorbij.

Wist je dat je bij YoungCapital ook banen bij andere ministeries vindt? Ideaal voor als de ministerie van Volksgezondheid vacatures tegenvallen, maar je wél een baan wilt waarmee je impact maakt. Zet je bijvoorbeeld in voor een goed bereikbaar land met de vacatures bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Is onderwijs of cultuur meer je ding? Check dan de vacatures bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Heb je een leuke job op het oog? Met je YC-profiel is je sollicitatie binnen no time de deur uit. Dubbelcheck je gegevens en je cv en voeg een korte motivatie toe voordat je op de verzendknop klikt. Binnen 48 uur neemt een van onze recruiters contact met je op. Met een beetje mazzel start je al snel met werken bij VWS.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken bij VWS?

  Dat kan zeker, ook via YoungCapital. We hebben regelmatig leuke vacatures bij het ministerie van Volksgezondheid openstaan. Van bijbanen tot functies voor seniors, dus er staat vast iets voor je tussen.

 • Wat als de ministerie van Volksgezondheid vacatures me tegenvallen?

  Spreekt ons huidige aanbod aan VWS vacatures je niet aan? En staan ook vacatures bij andere ministeries open, misschien staat daar wél iets voor je tussen. Bekijk al onze vacatures bij de overheid en ontdek het zelf.

 • Hoe solliciteer ik op mijn favoriete VWS vacature?

  Solliciteren op vacatures bij het ministerie van VWS doe je eenvoudig met je YoungCapital-profiel. Log in, check je gegevens en cv en voeg een originele motivatie toe, dan ben je klaar om je sollicitatie te versturen. Meestal neemt een van onze recruiters daarna al binnen 48 uur contact met je op.