Vacatures bij Rijkswaterstaat

Er zijn 15 vacatures gevonden

Werken bij Rijkswaterstaat betekent:
 • Echt iets betekenen voor de maatschappij;
 • werken in een innovatieve omgeving met meer dan 9000 collega's;
 • een veelzijdige en uitdagende baan;
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • invloed hebben op de toekomst van Nederland.

Wordt klantadviseur voor Rijkswaterstaat in Maastricht

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Wordt klantadviseur frontoffice voor Rijkswaterstaat in Utrecht!

Wordt klantadviseur frontoffice voor Rijkswaterstaat in Utrecht

Fulltime projectondersteuner in Utrecht bij Rijkswaterstaat

Wordt klantadviseur voor Rijkswaterstaat in Utrecht

Fulltime projectondersteuner bij Rijkswaterstaat in Zeeland in Middelburg

Wordt klantadviseur frontoffice voor Rijkswaterstaat in Maastricht

Wordt klantadviseur frontoffice voor Rijkswaterstaat in Maastricht

Fulltime planner in Nieuwegein bij de Rijksoverheid

Fulltime Account Manager voor visualisatiebureau in Rotterdam

Administratief medewerker HR bij de Rijksoverheid in Utrecht

Parttime conciërge in Utrecht bij de Rijksoverheid

Fulltime conciërge in Utrecht bij de Rijksoverheid

Parttime planner in Nieuwegein bij de Rijksoverheid

Adviseur duurzaam bodembeheer in Utrecht

Werken bij Rijkswaterstaat

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je écht iets betekent voor ons land? Dan zijn onze Rijkswaterstaat vacatures misschien wel jouw ding. Rijkswaterstaat (RWS) is de uitvoerende organisatie van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. RWS beheert en ontwikkelt de rijkswateren, rijkswegen en rijksvaarwegen en zet in op een duurzame leefomgeving. Werk je bij Rijkswaterstaat? Dan zet jij je elke dag in voor voldoende en schoon water, meer groen, veilige wegen en het tegengaan van overstromingen. Waardevol werk dus, en het staat ook nog eens goed op je cv. Bijdragen aan een mooie toekomst voor Nederland? Neem dan snel een kijkje bij onze Rijkswaterstaat vacatures en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de Rijkswaterstaat vacatures

Benieuwd of er voor jou een leuke vacature bij Rijkswaterstaat tussen het aanbod staat? Grote kans van wel, want YoungCapital heeft voor ieder wat wils. Of je nu een wo-diploma hebt en fulltime bij RWS aan de slag wilt of in je tussenjaar zit en een tijdelijke baan zoekt, het is allemaal mogelijk. Ga je liever voor een bijbaan naast je drukke studieleven? No problemo, je vindt vast een toffe RWS vacature die matcht met jouw wensen. Maar hoe vind je nu een baan die bij je past? Heel simpel. Gebruik de zoekfilters op deze pagina en vind binnen no time een Rijkswaterstaat vacature die aansluit bij je voorkeuren.

Heb je een top vacature bij Rijkswaterstaat gevonden? Lekker bezig! Dan ben je nu vast benieuwd wat je next step is. Heel simpel: solliciteren. Via YoungCapital heb je dit zo gefixt. Kun je wel wat hulp gebruiken? Check dan onze sollicitatietips om je op-en-top voor te bereiden op jouw sollicitatie. Met onze tips weet je zeker dat je een knaller van een sollicitatiebrief schrijft. Is je brief klaar? Upload hem dan samen met een up-to-date cv en klaar is Kees. Gelukkig hoef je niet lang te wachten op een reactie, want een van onze recruiters neemt vaak al binnen 48 uur contact met je op. Zo snel kan het gaan. Wie weet start jij binnenkort al met werken bij Rijkswaterstaat.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken bij Rijkswaterstaat?

  Zeker weten. Scrol door onze Rijkswaterstaat vacatures om te zien welke opties er zijn en aan welke eisen je moet voldoen. Liever bij een andere overheidsinstelling aan de slag? Kijk dan eens bij onze andere vacatures bij de overheid.

 • Wat voor Rijkswaterstaat vacatures hebben jullie?

  Het aanbod op YoungCapital wisselt vaak. De ene keer hebben we veel administratieve banen en de andere keer veel werk in IT. Staat er deze keer niks voor je tussen? No worries. Stel een e-mailalert in en krijg de nieuwste RWS vacatures gelijk in je mailbox.

 • Hoe solliciteer ik op een Rijkswaterstaat vacature?

  Dat is binnen no time gefixt op YoungCapital. Log in, check je gegevens en voeg een up-to-date cv en een motivatiebrief toe. That's it!