PostNL vacatures Amsterdam

Er zijn 8 vacatures in Amsterdam bij PostNL gevonden

Werken bij PostNL in Amsterdam

Woon jij in de hoofdstad en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie of een nieuwe logistieke job? Dan zit je helemaal goed op deze pagina met PostNL vacatures in Amsterdam. Als je gaat werken bij PostNL in Amsterdam, werk je bij het grootste postbedrijf van het land én in de bekendste stad van Nederland. Bij zo’n groot bedrijf als PostNL kun je altijd wel terecht, wat voor baan je ook zoekt. Kijk maar eens rustig door onze PostNL Amsterdam vacatures en solliciteer op jouw favoriet. Op zoek naar een baan buiten Amsterdam? Check dan onze andere vacatures bij PostNL.

Start als pakketbezorger bij PostNL Amsterdam-Duivendrecht

Bijbaan als chauffeur bij PostNL in Amsterdam-Duivendrecht

Nachtwerk als logistiek medewerker in Amsterdam

Fulltime teamleider logistiek bij PostNL in Amsterdam

Start nu als parttime Planner bij PostNL in Amsterdam

Verdien €19.85 als pakketbezorger op zaterdag in Amsterdam-Duivendrecht.

Fulltime planner controlroom bij PostNL

Start per direct als chauffeur bij PostNL in Halfweg!

Word bezorger of postsorteerder bij PostNL in Amsterdam

Op wat voor banen je allemaal kunt solliciteren bij PostNL in Amsterdam? Echt van alles. Lijkt het je leuk om in een gezellig team post te sorteren in een magazijn van PostNL nabij Amsterdam Sloterdijk? Dat kan in het postsorteercentrum van PostNL in Amsterdam Westpoort als postsorteerder. Wil je liever in een groter magazijn werken en vind jij het niet erg om met pakketjes te sjouwen? Bij PostNL in Duivendrecht vind je vacatures in het grote distributie- en pakkettensorteercentrum. En dan zijn er natuurlijk ook volop opties om in jouw Amsterdamse wijk te werken als postbezorger of postbode. Welke job is het meest geschikt voor jou? Neem eens een kijkje op onze infopagina over PostNL. Daar lees je alles over de verschillende functies. Ben je eruit? Tijd om een toffe uitdaging te zoeken tussen onze PostNL vacatures in Amsterdam.

Ga jij werken als postsorteerder, bezorger of toch liever als magazijnmedewerker? Als je gaat werken bij PostNL in Amsterdam kan het allemaal. Belangrijk is dat je de vacatureteksten goed doorleest. Dan weet je precies wat een functie inhoudt, aan welke eisen je moet voldoen en waar je op kunt rekenen. Enthousiast? Solliciteer dan direct met jouw YoungCapital-account. Makkelijk en snel, want je hoort vaak al binnen 48 uur van een van onze recruiters. Niks bij de PostNL vacatures in Amsterdam kunnen vinden wat bij jou past? Geen zorgen, we hebben ook volop andere logistieke vacatures in Amsterdam openstaan. Misschien staat daar wel iets voor je tussen.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil bij PostNL werken in Amsterdam. Kan dat?

    Dat kan. Op deze pagina zie je alle PostNL vacatures in Amsterdam die we op dit moment aanbieden. Staat er (nog) niks leuks voor je tussen? Check dan al onze PostNL vacatures voor meer opties of stel een e-mailalert in en blijf op de hoogte.

  • Hoe bereid ik me voor op het solliciteren op vacatures van PostNL in Amsterdam?

    Bereid je voor door onze infopagina over PostNL én de vacature goed door te lezen. Meer hulp nodig? Check ook eens onze sollicitatietips, wie weet helpt dat je een handje.

  • Waar vind ik PostNL vacatures voor post sorteren in Amsterdam?

    Die vind je op deze pagina. Niets gevonden? Misschien staat er dan wel iets leuks tussen onze andere logistieke vacatures in Amsterdam.