PostNL klantenservice vacatures

Er zijn 4 vacatures voor klantenservice medewerker bij PostNL gevonden

Werken bij de PostNL klantenservice

Zoek jij een baan in de klantenservice en lijkt het je wel wat om te werken bij het grootste postbedrijf van Nederland? Ga dan werken bij de PostNL klantenservice. Als je daar niet een hoop werkervaring opdoet… Word bijvoorbeeld webcare medewerker en beantwoord klantvragen via social media, chat en telefoon. Of los problemen op van zakelijke klanten. Een derde optie is om bezorgers met problemen te ondersteunen in de controlroom. Je merkt het al: opties genoeg. Neem daarom vlug een kijkje bij de PostNL klantenservice vacatures en solliciteer op jouw favoriet. Liever pakketjes sorteren in het magazijn? Check dan ons overzicht met alle PostNL vacatures of vacatures voor logistiek medewerker.

Word klantenservice medewerker bij PostNL

Als je wilt werken als klantenservice medewerker bij PostNL zijn er dus veel verschillende opties. Die kun je verdelen in drie: particuliere klanten, zakelijke klanten en de controlroom. Voor particuliere klanten ben je bezig met webcare via social media, chat en soms ook de telefoon. Je beantwoordt vragen over onder andere track-and-tracecodes en leveringen. Wil je problemen van zakelijke klanten oplossen? Dit werk in de PostNL klantenservice is een stukje ingewikkelder, dus het kan zijn dat je hier een mbo-diploma voor nodig hebt. De derde optie is in de controlroom. Daar ondersteun jij bezorgers die onderweg tegen problemen aanlopen, bijvoorbeeld met vertragingen of wegafsluitingen. Benieuwd wat er op dit moment mogelijk is en wat alle functie-eisen zijn? Lees dan rustig onze PostNL klantenservice vacatures door en bekijk welke job perfect is voor jou. Solliciteer daarna direct op jouw favoriete PostNL klantenservice vacature.

Meer weten over dit grote postbedrijf? Lees onze infopagina over PostNL door voor alles wat je wilt weten over de werkgever. Zo bereid je je goed voor op het vinden van én het solliciteren op een nieuwe baan in de klantenservice van PostNL. Kun je met dat laatste nog wel wat hulp gebruiken? Neem dan onze sollicitatietips eens door. Nog geen cv? Daar hebben wij wat voor: de gratis cv-maker. Daarmee heb je binnen no time een mooi nieuw cv waarmee je kunt solliciteren op onze PostNL klantenservice vacatures. Benieuwd naar de opties bij andere werkgevers? Ga dan naar de pagina met al onze klantenservice vacatures.


Veelgestelde vragen

  • Wat nou als er geen PostNL klantenservice vacatures voor mij in het aanbod staan?

    No worries, reageer dan op onze poolvacature. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op als er wél een interessante klantenservice PostNL vacature voor jou vrijkomt. Bekijk ondertussen onze andere klantenservice vacatures.

  • Kan ik ook op andere banen bij PostNL solliciteren?

    Ja, hoor. Kijk maar eens tussen onze PostNL vacatures. Daar vind je ook allerlei andere soorten banen, zoals magazijnmedewerker.

  • Hoe oud moet ik zijn om te werken bij PostNL als klantenservice medewerker?

    Voor een baan in de PostNL klantenservice moet je minstens 18 zijn. Benieuwd naar de andere functie-eisen? Check het in de PostNL klantenservice vacatures of lees meer op onze infopagina over PostNL.