Postbezorger PostNL vacatures

Er zijn 13 vacatures voor postbezorger bij PostNL gevonden

Werken als postbezorger bij PostNL

Zoek jij een toffe (bij)baan in de buitenlucht waarbij je lekker zelfstandig aan het werk kunt? Ga werken als postbezorger bij PostNL. Dat kan al vanaf een paar uur per week. Ideaal te combineren met een studie of andere bezigheden, dus. Maar je kunt ook meerdere wijken per week lopen en daarmee fulltime aan de slag als postbezorger bij PostNL. Je merkt het al: opties genoeg voor iedereen die het leuk lijkt om post te bezorgen. Op deze pagina vind je al onze postbezorger bij PostNL vacatures. Liever ook even andere banen bekijken? Check dan al onze vacatures bij PostNL.

Flexibel aan de slag als postbezorger bij PostNL in Breda en Tilburg

Parttime postbezorger bij PostNL in Noord-Brabant

Snel starten? Ga aan de slag bij PostNL

Parttime postvoorbereider bij PostNL in Venlo

Start nu als parttime Planner bij PostNL in Amsterdam

Parttime postvoorbereider middag bij PostNL in Venlo

Parttime postsorteerder in de ochtend bij PostNL in Rotterdam

Parttime Postsorteerder voor de nacht bij PostNL in Rotterdam

Fulltime Postsorteerder in de avond bij PostNL in Den Bosch

Parttime postvoorbereider ochtend bij PostNL in Zwolle

Parttime chauffeur bij PostNL in Goes

Op zoek naar een leuke bijbaan? Word postsorteerder in onze pool

Bijbaan: word folderbezorger en krantenbezorger bij jou in de buurt (pool)

Solliciteer op post bezorgen vacatures

Wil je post bezorgen? Deze vacatures bij PostNL zijn dan vast interessant voor jou. Hoe het is om te werken als postbezorger bij PostNL? Voordat jouw shift begint, ga je langs het depot bij jou in de buurt om je gevulde tas met post op te halen. Die is van tevoren al klaargezet door de postvoorbereiders en postsorteerders. Je drinkt nog een kop koffie met collega’s en dan fiets je naar jouw wijk, waar je alle post bij het juiste adres bezorgt. Dit doe je lekker zelfstandig, met een muziekje in je oren óf zonder, die keuze is helemaal aan jou. Onderweg groet je voorbijgangers, en als je tas leeg is, zit jouw shift er weer op. Frisse lucht, dagelijkse beweging én een mooi salaris? Allemaal check. Lijkt het je wel wat? Dan zijn deze postbezorger PostNL vacatures echt iets voor jou. Ook benieuwd naar andere banen als postbode? Check dan alle vacatures voor postbezorger.

Wat je nodig hebt om op deze postbezorger PostNL vacatures te reageren? Als je minstens 15 jaar bent en zin hebt om te werken voor het grootste postbedrijf van Nederland, zit je al helemaal goed. Een diploma of ervaring heb je niet nodig. Zelfs als werken als postbezorger bij PostNL je eerste (bij)baantje wordt, is dat geen enkel probleem. Al wel meer ervaring? Ook dan kun je prima solliciteren. Eerst wat meer lezen over het bedrijf? Check onze infopagina over PostNL voor alles wat je moet weten. Meer hulp nodig? Met onze sollicitatietips en gratis cv-maker wordt solliciteren op postbezorger PostNL vacatures helemaal een makkie. Sollicitatie verstuurd? Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op, vaak al binnen 48 uur. Voor je het weet trek jij die oranje jas al aan en begin je met werken als postbezorger bij PostNL.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn om bij PostNL te werken als postbezorger?

    Je mag werken als postbezorger bij PostNL vanaf je 15e. Ook benieuwd naar andere functies? Check dan alle vacatures bij PostNL.

  • Wat moet je weten als je wilt gaan werken als postbezorger bij PostNL?

    Check onze infopagina over PostNL om je voor te bereiden op je sollicitatie voor postbezorger bij PostNL. Daar lees je alles wat je nodig hebt.

  • Hoeveel betaalt PostNL aan postbezorgers?

    Dat verschilt per leeftijd en per wijk. Op onze infopagina over PostNL lees je meer over het salaris van een postbezorger bij PostNL.