PostNL vacatures postsorteerder

Er zijn 14 vacatures voor postsorteerder bij PostNL gevonden

Ga werken bij een PostNL sorteercentrum

Zoek je een (bij)baantje dat je vroeg op de dag of in de avond kunt doen? Goed idee, want dan houd je nog een groot deel van je dag over voor andere bezigheden. Werken bij een PostNL sorteercentrum is dan een goede optie voor jou. Als PostNL postsorteerder zorg jij ervoor dat alle post en/of pakketten op de juiste manier gesorteerd worden. Zo bereid jij het werk van de pakket- en postbezorgers goed voor. Belangrijk werk, dus. Klinkt goed? Bekijk dan de PostNL vacatures voor postsorteerder op deze pagina. Wil je ook andere functies bij PostNL bekijken? Check dan al onze PostNL vacatures.

Parttime postsorteerder bij PostNL in Amsterdam

Per direct: Parttime postsorteerder bij PostNL in de middag in Amsterdam

Fulltime Postsorteerder in de avond bij PostNL in Den Bosch

Parttime Postsorteerder ochtend bij PostNL Den Bosch

Postsorteerder in de nacht bij PostNL in Amsterdam

Parttime Postsorteerder in de avond bij PostNL Zwolle

Parttime postsorteerder in de ochtend bij PostNL in Rotterdam

Parttime Postsorteerder voor de nacht bij PostNL in Rotterdam

Per direct: Parttime postsorteerder bij PostNL in de ochtend in Amsterdam

Parttime postsorteerder bij PostNL in Zwolle voor de Nacht

Parttime Postsorteerder in de avond/nacht bij PostNL Zwolle

Parttime Postsorteerder in de nacht bij PostNL in Den Bosch

Word parttime postvoorbereider in Alkmaar

Op zoek naar een leuke bijbaan? Word postsorteerder in onze pool

Solliciteer op PostNL sorteercentrum vacatures

Of deze PostNL vacatures voor post sorteren iets voor jou zijn? Neem als je nog twijfelt eens een kijkje bij al onze PostNL vacatures. Dan houd je alle opties open. Weet je al zeker dat je wilt solliciteren bij een sorteercentrum? Dan zit je bij deze PostNL sorteercentrum vacatures goed. Hier vind je niet alleen PostNL vacatures voor postsorteerder, maar ook PostNL vacatures voor postvoorbereider. Als PostNL postvoorbereider ben je niet (alleen) bezig met post sorteren, maar met het klaarmaken van alle posttassen van de postbezorgers. Bedenk goed welke functie jou het meest aanspreekt en solliciteer op je favoriet. Benieuwd waar je nog meer post kunt sorteren? Check dan al onze vacatures voor postsorteerder.

Wat je nodig hebt om te solliciteren op PostNL vacatures voor postsorteerder? Voor deze functie moet je 17 jaar zijn. En verder heb je natuurlijk een hoop enthousiasme om aan de slag te gaan voor het grootste postbedrijf van Nederland. Op onregelmatige tijden werken moet je ook niet erg vinden, want de kans is groot dat je vroeg uit de veren moet of juist laat in de avond moet werken. Vaak krijg je daar wel een leuke toeslag voor, dus da’s mooi meegenomen. De exacte tijden en toeslagen verschillen per functie, dus lees dat altijd goed na in de post sorteren vacatures. Wil je meer lezen over werken bij PostNL? Check alle info op onze pagina over PostNL. Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op onze PostNL vacatures voor postsorteerder. Wie weet begin je binnenkort al met werken bij een PostNL sorteercentrum als postsorteerder.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet je zijn om bij PostNL te werken als postsorteerder?

    Om te mogen werken als PostNL postsorteerder moet je 17 jaar zijn. Ben je jonger? Neem dan eens een kijkje bij onze andere PostNL vacatures. Wie weet staat daar wel een leuke baan voor jou tussen.

  • Hoe is het om te werken als postsorteerder bij PostNL?

    Lees alles over werken bij PostNL op onze infopagina over PostNL. Zin om zelf aan de slag te gaan? Solliciteer dan op onze PostNL vacatures voor post sorteren.

  • Wat is het verschil tussen een baan als postsorteerder en postvoorbereider bij PostNL?

    Als PostNL postsorteerder ben je bezig met post sorteren, met de hand en met behulp van een machine. Werk je als PostNL postvoorbereider? Dan vul je de tassen van de postbezorgers met de juiste brieven. Het kan zijn dat je ook post sorteert, maar dit verschilt per functie. Lees dus goed de PostNL vacatures voor postsorteerder om precies te weten wat je te wachten staat.