PostNL vacatures in Tilburg

Er zijn 4 vacatures in Tilburg bij PostNL gevonden

Werken bij PostNL in Tilburg

Een toffe zelfstandige bijbaan als pakketbezorger in Tilburg, wil jij dat wel? Of ga je liever in een gezellig team werken in een magazijn? Als je gaat werken bij PostNL in Tilburg is het allemaal mogelijk. Er is namelijk een groot sorteercentrum van PostNL in Tilburg. Verder wonen er duizenden mensen in Tilburg die wachten op hun post en pakketjes. Je leest het al: werk genoeg bij PostNL in Tilburg, dus jouw hulp kunnen ze vast gebruiken. Lijkt dat je wel wat? Bekijk dan onze PostNL vacatures in Tilburg op deze pagina en solliciteer. Zoek je een baan buiten Tilburg? Check dan onze andere vacatures bij PostNL.

Solliciteer op PostNL Tilburg vacatures

Fijn dat je makkelijk kunt solliciteren op PostNL Tilburg vacatures, maar zo’n baan moet natuurlijk wel in je schema én bij je skills passen. Goed nieuws: veel banen bij PostNL in Tilburg zijn in allerlei verschillende dienstverbanden mogelijk; als bijbaan, parttime job of fulltime baan. En hoe zit het met de functie-eisen? Voor een baan als bezorger of postvoorbereider heb je bijna nooit een diploma nodig. Ga je met een busje bezorgen? Dan is een rijbewijs natuurlijk wel vereist. Ga je solliciteren op een fulltime logistieke baan met wat meer verantwoordelijkheden? Dan is er een kans dat je wel een (mbo-)diploma nodig hebt. De eisen kunnen natuurlijk per job verschillen. Daarom is het slim om de PostNL vacatures in Tilburg goed door te lezen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Iets tofs gevonden tussen de vacatures bij PostNL in Tilburg? Een goede voorbereiding is het halve werk. Gelukkig hebben wij een handige infopagina over PostNL, waar je alles vindt wat je moet weten. Neem ook onze sollicitatietips door, om jouw brief er écht tussenuit te laten springen. Nieuw cv nodig? Ook daar helpen we je bij. Met onze gratis cv-maker heb je binnen no time een mooi professioneel cv. Zo wordt solliciteren op die PostNL vacatures in Tilburg echt een eitje. Staat er (nog) niks leuks voor jouw tussen het aanbod? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere logistieke vacatures in Tilburg. Wie weet vind je daar wel dé uitdaging voor jou.


Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ook PostNL vacatures buiten Tilburg?

  Die hebben we. Kijk maar eens op de pagina met al onze PostNL vacatures. Daar vind je vast een leuke baan bij jou in de buurt.

 • Hoeveel verdien je als postbezorger bij PostNL in Tilburg?

  Je salaris als postbezorger bij PostNL in Tilburg is afhankelijk van je leeftijd. Op onze infopagina over PostNL zoek je heel makkelijk het salaris bij PostNL per functie en per leeftijd op.

 • Ik wil werken als postsorteerder bij PostNL in Tilburg. Kan dat?

  Dat kan zeker. Op deze pagina vind je ons aanbod met vacatures bij PostNL in Tilburg, ook voor postsorteerder. Staat er (nog) niks voor je tussen? Neem dan ook een kijkje bij onze andere logistieke vacatures in Tilburg. Of stel een e-mailalert in om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod.

 • Hoe oud moet je zijn om bij PostNL te werken als bezorger in Tilburg?

  Voor een baan als bezorger bij PostNL in Tilburg moet je een rijbewijs op zak hebben, dus dan ben je minstens 18 jaar. Als postbezorger op de fiets mag je werken vanaf je 15e.