Sligro chauffeur vacatures

Er zijn 0 chauffeur vacatures bij Sligro gevonden

Werken als Sligro chauffeur

Vind jij het heerlijk om urenlang achter het stuur te zitten? Misschien is werken als Sligro chauffeur dan iets voor jou. Als chauffeur bij Sligro zorg jij ervoor dat de bestellingen vanuit het magazijn bij de klant terechtkomen. Naast werken als chauffeur in de standaard bestelbus, kun je ook als vrachtwagenchauffeur bij Sligro aan de slag. Sligro bezorgt food(gerelateerde) producten door het hele land. Dat is goed nieuws, want er zijn veel vestigingen. Grote kans dus dat er ook leuke Sligro vacatures als chauffeur voor jou tussen zitten. Benieuwd welke opties het bedrijf nog meer heeft? Bekijk dan al onze Sligro vacatures.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Word Sligro Chauffeur

Zie jij het al zitten om rond te touren in een bestelbus of vrachtwagen als chauffeur bij Sligro? Dan is het handig om eerst meer over de functie te weten. Zo heb je minimaal een rijbewijs B nodig om te werken als Sligro chauffeur in een bestelbus. Liever rijden in een vrachtwagen? Dan is rijbewijs C vereist. Heb je die nog niet op zak? Geen zorgen, er is een mogelijkheid om het vrachtwagenrijbewijs intern te behalen. Naast dat je goed met de pook overweg kunt, is het ook belangrijk dat je klantvriendelijk bent. Want je bent dan wel grotendeels zelfstandig aan het werk, bij het afleveren van bestellingen ben jij hét visitekaartje van Sligro. Het klantenbestand van Sligro is erg divers, van luxe hotels tot aan kleine cafetaria. Het contact met klanten zal dus per keer verschillen.

Lijkt het jou wel wat om als Sligro chauffeur aan de slag te gaan? Scrol dan door ons aanbod en vind de ideale Sligro vacature als chauffeur bij jou in de buurt. Heb je hem gevonden? Dan is het solliciteren via YoungCapital zo gepiept. Zorg voor een goede sollicitatiebrief en een up-to-date cv. Hulp nodig bij het maken van een mooi cv? Gebruik dan onze gratis cv-builder. Wanneer je jouw sollicitatie hebt afgerond, krijg je al binnen twee werkdagen een reactie van een van onze recruiters.


Veelgestelde vragen

  • Heb ik een diploma nodig om als Sligro chauffeur te werken?

    Nee, een diploma is niet vereist voor een baan als Sligro chauffeur. Wel heb je een geldig rijbewijs nodig. Wil je graag als vrachtwagenchauffeur bij Sligro aan de slag? Dan is een rijbewijs C vereist.

  • Welke functies zijn er nog meer bij Sligro?

    Een groot bedrijf als Sligro heeft natuurlijk veel functies, zo kun je bijvoorbeeld ook als orderpicker aan de slag. Bekijk al onze Sligro vacatures voor het actuele aanbod door heel Nederland.

  • Waar vind ik meer informatie over werken bij Sligro?

    Leuk dat je interesse hebt. In ons artikel over Sligro lees je alles over de diverse functies, eisen, het salaris en de bedrijfscultuur. Zo bereid jij je goed voor op een sollicitatie bij Sligro.