Zapp bezorger vacatures

Er zijn 0 bezorger vacatures bij Zapp gevonden

Werken als Zapp bezorger

Lijkt een job als Zapp rider jou wel wat? Misschien staat jouw nieuwe baan dan wel tussen de Zapp bezorger vacatures op deze pagina. Als rider, ook wel bezorger, koerier of boodschappenbezorger genoemd, bezorg jij bestellingen bij de klant met een e-bike of e-bromfiets. En snel ook, want deze flitsbezorger belooft aan klanten dat ze de bestelde producten al binnen een paar minuten in huis hebben. Lijkt dat je wat? Kijk dan snel of we een leuke vacature voor je hebben en ga aan de slag als Zapp bezorger. Ben je ook geïnteresseerd in andere functies? Op de pagina met alle vacatures bij Zapp vind je ook andere (logistieke) uitdagingen bij dit bedrijf.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Vind jouw job als Zapp rider

Vraag je je af wat een baan als Zapp bezorger nou precies inhoudt? In deze functie is het jouw taak om bestellingen bij klanten te bezorgen. Het is belangrijk dat je dit snel, veilig en met een glimlach doet. Je haalt de bestellingen op bij de Zappstore bij jou in de buurt en gaat dan meteen met je e-bike of e-scooter op weg naar de klant. En de functie-eisen? Voor een baan als Zapp rider moet je minstens 18 jaar oud zijn. Om met de e-scooter op pad te kunnen heb je daarnaast een rijbewijs AB nodig. Voor een baan als Zapp fietskoerier is een rijbewijs dan weer niet verplicht. Meer weten? Check de Zapp bezorger vacatures of lees onze pagina over Zapp.

Ben je enthousiast over een van de Zapp bezorger vacatures? Solliciteer dan snel via YoungCapital, zodat je misschien binnenkort al kunt starten als Zapp koerier. Het kan natuurlijk ook dat er voor jou niks leuks tussen staat. Da’s jammer, maar geen reden om je zoektocht te staken. Heb je bijvoorbeeld onze vacatures voor bezorger bij andere bedrijven al bekeken? Grote kans dat je daar wél een leuke job vindt. Wil je echt graag aan de slag als Zapp bezorger? Reageer dan op de poolvacature, dan nemen wij contact met je op zodra er werk beschikbaar is.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil Zapp bezorger worden. Hoe kom ik aan een baan?

    Misschien vind je wel een leuke job tussen de Zapp bezorger vacatures op deze pagina. Je kunt dan meteen solliciteren via YoungCapital.

  • Bieden jullie nog meer werk bij Zapp aan?

    Er is vooral veel werk bij Zapp als bezorger. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wat dacht je van een baan als orderpicker? Op onze pagina met Zapp vacatures vind je het complete aanbod.

  • Er staan geen Zapp bezorger vacatures open. Wat nu?

    Ons aanbod verandert continu. Daarom kan het inderdaad zijn dat er op dit moment geen werk als Zapp rider beschikbaar is. Gelukkig vind je bij YoungCapital een heleboel logistieke vacatures bij verschillende bedrijven. Misschien staat daar wel een leuke job voor te tussen, bijvoorbeeld als maaltijdbezorger of orderpicker.