Werken in verschillende branches

Ga werken in de branche die bij jou past

Money makes the world go round. Maar jouw baan moet natuurlijk ook leuk zijn en goed bij je passen, anders ben je er al snel klaar mee. Het is alleen niet altijd even makkelijk om de juiste beroepskeuze te maken. Gelukkig zijn wij er om je op weg te helpen. Op YoungCapital vind je namelijk allerlei info over een aantal grote sectoren. Want een goede voorbereiding is het halve werk voor een goed betaalde en leuke job. Wie wil er nou niet fluitend naar werk gaan?

Welke branche past bij mij?

Hoe vind je nou dé perfecte baan? Bepaal eerst wat je uit je job wil halen. Zoek je een bijbaan voor naast je school of studie? Ben je net afgestudeerd en toe aan jouw eerste parttime baan? Of heb je al wat werkervaring en wil je switchen naar een andere fulltime functie? Bij elke soort job horen andere belangen. Gaat het jou vooral om een extra centje verdienen en leuke collega's ontmoeten? Of wil je werkervaring opdoen voor je verdere carrière? Bedenk dit goed voor jezelf.

Als je eenmaal weet wat jij belangrijk vindt, is het tijd om te kijken welke branche en welke functie het beste in het plaatje past. Lastig? Snappen we. Kijk eens tussen onze gratis tests. Daar krijg je inzicht in je talenten, test je je IQ en maak je een persoonlijkheidstest. Kom je er echt niet uit? Op YoungCapital hebben zelfs een beroepskeuzetest. Grote kans dat je zo ontdekt wat jouw droombaan is.

Beroepsgroepen op YoungCapital

Weet je nu waar je interesses liggen? Top, tijd om je verder te oriënteren. Op YoungCapital zijn er superveel mogelijkheden, van een bijbaan in de logistiek tot een fulltime job in de zorg. Wil je je meer inlezen? We hebben handige infopagina's over een aantal sectoren. Lees ze rustig door en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Overzicht sectoren


Veelgestelde vragen

  • In welke branches kan ik werken via YoungCapital?

  • Er zijn veel verschillende opties, van een baan in een winkel tot logistieke jobs. Check onze vacatures per beroepsgroep en ontdek de mogelijkheden voor jou.

  • Welke beroepsgroep heeft de beste baankansen?

  • Dat verschilt. Zo zijn er op dit moment veel baankansen in de logistiek en zorg. Misschien vind je binnen een van deze branches wel een leuke nieuwe job.