Vacatures in Griekenland

Er zijn 1 vacatures in Griekenland gevonden

Een baan in Griekenland

Lijkt werken in Griekenland jou wel wat? Snappen we best, want met een whopping 2.700 zonuren per jaar in de hoofdstad en souvlaki als nationaal gerecht is het er niet slecht toeven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jaloersmakende stranden en de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Maar ja, zie maar eens aan een job te komen in Zuid-Europa. Mooi dat je bij YoungCapital bent beland, want de vacatures in Griekenland op deze pagina bieden je de kans om tijdelijk in Hellas aan de slag te gaan. Check ze hieronder en solliciteer op de baan die bij je past.

Onze vacatures in Griekenland

Je komt tussen de vacatures in Griekenland verschillende soorten werk tegen. Denk bijvoorbeeld aan een baan in de klantenservice, sales of marketing. Veel grote internationale bedrijven werken vanuit Athene of Thessaloniki, wat jou als Nederlandstalige toffe baankansen biedt. Ben je specifiek op zoek naar vakantiewerk in Griekenland? Dan is een baan in de toeristische sector misschien iets voor jou. Versterk bijvoorbeeld het animatieteam van de kidsclub op een groot vakantiepark en verdien lekker bij terwijl je aan je tan werkt. Met onze vacatures in Griekenland kan het allemaal.

Werken in Griekenland via YoungCapital

Toffe vacature in Athene op het oog? Of ga je voor vakantiewerk op een van de eilanden? Wat voor werk je ook wilt doen, het is slim om snel te solliciteren als je een passende vacature in Griekenland hebt gevonden. Check of je cv nog up-to-date is en doe je best op een originele motivatiebrief, dan is je sollicitatie klaar om te versturen. Wil je eerst meer weten over wonen en werken in Griekenland voordat je solliciteert? Check onze artikelen hierover of neem contact met ons op, dan beantwoorden we je al je vragen.


Veelgestelde vragen

  • Wat voor vacatures in Griekenland hebben jullie?

    Ons aanbod aan vacatures in Griekenland verandert continu. Je vindt bijvoorbeeld regelmatig Nederlandstalige banen in de klantenservice en sales bij ons, maar je kunt in de zomer ook bij ons terecht voor werk in de toeristische sector.

  • Hoe solliciteer ik op een vacature in Griekenland?

    Met je YoungCapital-account solliciteer je eenvoudig op jouw favoriete vacature in Griekenland. Dit kan meestal gewoon in het Nederlands.