Vacatures in Malta

Er zijn 1 vacatures in Malta gevonden

Een baan in Malta

Ben jij toe aan een nieuw avontuur en wil je graag tijdelijk werken in het buitenland? Is de zon een must voor jouw bestemming, maar wil je liever iets anders dan Spanje, Italië of Portugal? Bekijk dan eens onze vacatures in Malta. Malta is een eilandengroep en dwergstaat in de Middellandse Zee onder Italië, boven het Afrikaanse continent. Door de ligging heeft Malta zowel Arabische als Europese invloeden én hele eigen Maltese culturele gebruiken. Als jij je wilt onderdompelen in een echte island lifestyle, maar tegelijkertijd connecties wilt leggen voor jouw (toekomstige) carrière, is Malta hét land voor jou. Want wist je dat het eiland een populaire vestigingsplek is voor bedrijven? Vooral de iGaming en financiële sector zijn er enorm groot. Bekijk dus vlug onze vacatures in Malta en ontdek de mogelijkheden.

Ga de uitdaging aan

Wil je voordat je onze Malta vacatures bekijkt wat meer lezen over het land? Begrijpelijk, want het is belangrijk dat het land waar je tijdelijk gaat werken goed bij jou past. Lees op onze pagina’s over werken in Malta en wonen in Malta alles wat je moet weten over onder andere de voor- en nadelen, culturele gebruiken op het werk en wat je moet regelen om er te mogen werken en wonen. Overtuigd dat Malta the place to be is? Bekijk dan hier al onze vacatures in Malta. Filter het aanbod aan de hand van jouw voorkeuren, zoals je gewenste dienstverband en de branche waarin je wilt werken. Nu hoef je alleen nog maar jouw favoriete vacature in Malta uit te kiezen en te solliciteren.

Het sollicitatieproces

Heb je tussen de vacatures in Malta jouw droombaan gevonden? Hoog tijd om te solliciteren! Lees goed de vacaturetekst door, zodat je precies weet wat je allemaal moet regelen en wat er van jou verwacht wordt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je jouw documenten in het Engels moet inleveren. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Ook kun je bij ons terecht voor tips om jouw sollicitatiebrief te schrijven en een mooi cv te maken. Allemaal gelukt? Dubbel check? Verzenden maar, die sollicitatie! Stond er helaas nog geen ideale baan voor jou tussen het aanbod? No worries. Stel een e-mail alert in, dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures in Malta.


Veelgestelde vragen

  • Wat voor werk kan ik doen in Malta?

    Ons aanbod met vacatures in Malta is wisselend. Zo zijn er vaak banen in de iGaming branche (bijvoorbeeld in de klantenservice) of in de financiële sector, maar soms staan er ook vacatures in andere branches open. Stel een e-mail alert in op deze pagina om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod.

  • Hoe bereid ik me voor op een baan in Malta?

    Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van alles wat je moet regelen. Om te beginnen kun je onze werken in Malta en wonen in Malta-pagina’s doorlezen. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt!