Bij YoungCapital ben je niet alleen aan het juiste adres voor je flexibele schil, maar ook voor een flexibel partnerschap. Wij barsten van de energie en doen graag iets extra’s voor onze klanten. Bovendien blijven we doorlopend innoveren en maken we gebruik van de nieuwste recruitmenttechnologie. Daardoor lukt het ons altijd om aan jouw vraag te voldoen. Welke vraag dan ook.

Daarom YoungCapital

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

Maximale zichtbaarheid, maximaal resultaat

Van administratief medewerkers tot brugwachters: bij YoungCapital staan ze te springen om aan de slag te gaan. Heb je direct veel mensen nodig? Geen probleem. We zorgen voor maximale online zichtbaarheid van je vacatures in Google, op onze eigen sites en op jobboards. Daarnaast zetten we gerichte online marketingcampagnes op, waarmee we een specifieke doelgroep aanspreken. Zo vinden we die kandidaten. Razendsnel.

werken bij de overheid

Beter, slimmer sneller

Wij willen steeds beter, slimmer en sneller worden. Die drive maakt dat we vooruitlopen op de massa. Wij waren de eersten die machine learning wisten te implementeren in onze preselectie. Hierdoor hebben we de tijd die onze preselectie kost, kunnen halveren. Daarnaast ontwikkelen we eigen neuropsychologische tests, waarmee we belangrijke eigenschappen kunnen meten. Hoe goed iemand kan multitasken, bijvoorbeeld, maar ook of iemand bij de bedrijfscultuur past. We kunnen zelfs iemands mindset testen! Want een groeimindset, die maakt of kraakt de ontwikkeling van de kandidaat.

werken bij de overheid

Made of energy

Klanten omschrijven ons als ‘verfrissend’ of ‘anders’. En ze noemen allemaal onze energie. Die werkt aanstekelijk. We zijn altijd bereid om mee te denken en leven volgens de overtuiging dat problemen er zijn om op te lossen. Bovendien werken we al bijna 20 jaar met jong talent, waardoor we als geen ander weten wat hen bezighoudt. Welke ambities ze hebben. En hoe je daarop inspeelt, niet alleen in je werving, maar ook bij het behoud van dat talent.

werken bij de overheid

Die kennis delen we graag met je. En we weten zeker dat we ook van jouw organisatie een hoop kunnen leren. We komen graag vrijblijvend bij je aan tafel. Wanneer schikt het?

Neem contact met ons op
*
*
*
*