YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Met hun frisse kijk op de wereld en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Opgegroeid in de digitale wereld, hebben ze nieuwe ideeën over werken. Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Jongeren jagen daarmee vernieuwing aan en helpen taboes te doorbreken die in de weg zitten van groei. Met onze jarenlange ervaring binnen de publieke sector weten wij steeds de juiste balans te behouden tussen publieke, maatschappelijke en commerciële belangen.

Onze opdrachtgevers

Belastingdienst
Gemeente Haarlem
NS
UWV

YoungCapital voor iedereen

Anders dan de naam YoungCapital misschien doet vermoeden, zijn wij er niet alleen voor jong talent. We hebben gekozen voor een duidelijke positionering in de markt om ons te onderscheiden van andere partijen en de moeilijk te bereiken jonge doelgroep aan te trekken. Toch zijn wij er voor alle werkzoekenden, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

werken bij de overheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jongeren zijn op zoek naar maatschappelijke relevantie. Daarom biedt YoungCapital naast haar betaalde banen, ook vrijwilligerswerk aan. Wij zijn hiervoor een samenwerking met NLvoorElkaar gestart. Onze sollicitanten wordt gevraagd of zij ook vrijwilligerswerk willen doen en wij zorgen voor verdere zichtbaarheid voor de vrijwilligersvacatures. Daarnaast helpen wij jongeren met een chronische aandoening aan een baan. Samen met Stichting 180 bouwen wij een netwerk van werkgevers waar deze jongeren op waarde worden geschat en van harte welkom zijn. Het belangrijkste doel is dat meer jongeren met een chronische aandoening ook daadwerkelijk naar vermogen aan het werk komen en aan het werk blijven. Dat het nieuwe normaal een inclusieve samenleving en arbeidsmarkt wordt.

werken bij de overheid

Made of energy

Klanten omschrijven ons als ‘verfrissend’ of ‘anders’. En ze noemen allemaal onze energie. Die werkt aanstekelijk. We zijn altijd bereid om mee te denken en leven volgens de overtuiging dat problemen er zijn om op te lossen. Bovendien werken we al bijna 20 jaar met jong talent, waardoor we als geen ander weten wat hen bezighoudt. Welke ambities ze hebben. En hoe je daarop inspeelt, niet alleen in je werving, maar ook bij het behoud van dat talent.

werken bij de overheid

Die kennis delen we graag met je. En we weten zeker dat we ook van jouw organisatie een hoop kunnen leren. We komen graag vrijblijvend bij je aan tafel. Wanneer schikt het?

Neem contact met ons op
*
*
*
*