Medewerkers nodig in de publieke sector?

Wij helpen graag. Met flexkrachten die weten wat ze willen, vol energie zitten en bereid zijn hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. Welk profiel je ook zoekt, je vindt ’t in onze database van ruim 7,5 miljoen kandidaten. Flexibele krachten voor piekmomenten of ervaren collega’s voor langere tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de publieke sector maken we razendsnel de juiste match. Eén die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig in de publieke sector? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Extra medewerkers via YoungCapital betekent:

  • Razendsnel de juiste match voor jouw vacatures.
  • Energieke en hardwerkende flexkrachten met een frisse blik.
  • Geen tijd verliezen aan werving en andere praktische zaken. Wij regelen alles.
  • Flexibiliteit. Op- en afschalen wanneer jij het wilt.
  • Altijd een vast contactpersoon die bereikbaar is voor vragen of (extra) wensen.
Denise Wit, directeur overheid

Hi, ik ben Denise Wit

Samen met m’n team adviseer ik opdrachtgevers over hr-dienstverlening in de publieke sector. Dit doen ik al jaren, met veel plezier! Hoe je succesvol invulling geeft aan je flexibele schil? Of hoe jouw organisatie aantrekkelijk blijft voor divers talent? Ik denk met je mee. Neem contact met mij op en ik ga graag met je in gesprek.

Denise Wit, directeur overheid
d.wit@youngcapital.nl
06 - 30 08 36 69

Haal de energie in huis

Haal de energie in huis

Kies je voor onze flexkrachten, dan kies je voor een frisse wind binnen jouw afdeling. Collega’s die denken in oplossingen, altijd kijken naar wat beter kan en met vernieuwende ideeën komen. Vaste patronen doorbreken, met een werklust van tien. Het is een energie die aanstekelijk is. Niet alleen binnen je eigen team, maar ook bij klanten en burgers. En precies datgene waar wij op werven. Een mindset die is verweven in ons dna. Kun jij straks hetzelfde zeggen?

Het beste personeel voor de publieke sector

Het beste personeel voor de publieke sector

We zijn al jarenlang actief binnen de branche. Hierdoor weten we precies wat er nodig is, en leveren we het beste overheidspersoneel. Van klantenservice medewerkers en management-assistenten tot financieel medewerkers. Razendsnel vinden we dé match voor jouw bedrijf in onze database. Flexkrachten die zo kunnen aansluiten bij jouw team. En productief zijn vanaf dag één.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Niet alleen onze flexkrachten dragen hun steentje bij. Elke dag zetten we ons in om Nederland een beetje beter te maken. Met betaalde banen, maar ook vrijwilligerswerk. Samen met NLvoorElkaar maken we onze doelgroep enthousiast om als vrijwilliger aan de slag te gaan. En met ‘Everybody Work’ helpen we jongeren met een chronische aandoening aan het werk. Samen met Stichting 180 bouwen we een netwerk van werkgevers op waar zij op waarde worden geschat. Om zo niet alleen de samenleving, maar ook de arbeidsmarkt inclusiever te maken.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *