Callcenter medewerker gezocht? Wij helpen graag

Loopt de teller van potentiële kopers snel op of staan de telefoons van jouw klantenservice roodgloeiend? Tijd om YoungCapital in te schakelen. Je vindt ruim 350.000 enthousiaste callcenter en klantenservice medewerkers in onze database. Allemaal welbespraakt, oplossingsgericht en barstensvol energie. Flexkrachten die jij kunt inhuren. Voor even of langere tijd. Deze week nog, als het moet.

Dus, heb jij snel extra mensen nodig binnen de callcenter- of klantenservicebranche? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Callcenter personeel via YoungCapital betekent:

  • Enthousiaste medewerkers die direct aan de slag kunnen.
  • Geen administratieve rompslomp. Wij regelen alles.
  • Eén vast contactpersoon voor al je vragen en (extra) wensen.
  • Op en top maatwerk. We matchen jouw behoeften aan die van de flexkrachten.
Flexkrachten die passen bij jouw bedrijf

Klantenservice medewerkers gezocht

Wij vinden de juiste match. Wekelijks werken zo’n 5.000 YoungCapital-flexkrachten bij de klantenservice van 50 organisaties. Een flink aantal, maar zeker niet willekeurig geselecteerd. Alleen de beste medewerkers halen de eindstreep. Klantvriendelijk, servicegericht en probleemoplossend, met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Kortom: klantenservice medewerkers die elke organisatie versterken.

YoungCapital vindt waar jij naar op zoek bent

Callcenter medewerkers gezocht

Onze flexkrachten zijn gemotiveerd, willen groeien en presteren uitstekend. Niet voor niets worden onze callcenter medewerkers vaak in vaste dienst genomen. Een win-win-situatie: jij kunt rekenen op goed personeel, zij krijgen zekerheid bij een mooi bedrijf. Dat is hoe wij ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. Door de duurzame match te vinden. En snel ook. Liever iemand die jouw administratieve afdeling komt versterken? Wij regelen het. Je vindt in onze database duizenden administratief medewerkers die zo snel mogelijk willen starten.

Telefonist, receptionist of secretaresse gezocht

Webcare medewerkers gezocht

Webcare medewerkers via YoungCapital betekent personeel dat alles weet over de digitale wereld. Mensen die zijn opgegroeid met technologie. En zo precies weten hoe ze online vragen beantwoorden, advies geven en problemen oplossen. Ruim 100.000 flexkrachten zien een baan als webcare medewerker zitten. Wie van hen gaat straks bij jou aan de slag?

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *