Beveiliging vacatures

Er zijn 7 beveiliging vacatures gevonden.

Ben jij toe aan een baan met veel verantwoordelijkheid? En sta je stevig in je schoenen? Misschien staat jouw nieuwe uitdaging dan wel tussen de beveiliging vacatures van YoungCapital. Of je nu fulltime aan de slag wilt of liever ‘s avonds of in het weekend wat bijverdient, we hebben vast een leuke vacature in de beveiliging die bij je past. Check ons volledige aanbod hieronder en solliciteer.

Werken als beveiliger

Wat voor beveiliging vacatures wij dan hebben? Van alles wat. Van toezichthouders tot objectbeveiligers en van cyber security specialisten tot security hosts. Ook op evenementen zijn er beveiligers nodig die een oogje in het zeil houden en orde in de chaos kunnen scheppen als dat nodig is. Deze tijdelijke klussen zijn ideaal voor bijvoorbeeld studenten of zzp’ers die af en toe wel een lekker zakcentje kunnen gebruiken. Liever een vaste job? Hebben we ook. Bijvoorbeeld als internationale beveiliger in Amsterdam. Met een relevant diploma op zak heb je uiteraard een streepje voor, maar ook andere skills en competenties komen goed van pas. Gastvrijheid, bijvoorbeeld, want jij zorgt met jouw glimlach voor een warm welkom voor de gasten. Benieuwd naar alle beveiliging vacatures? Je vindt ze hieronder.

Vind jouw ideale beveiliging vacature

Wil jij werken als beveiliger? Wij zijn er om je te helpen met het vinden van jouw droombaan. Alle openstaande vacatures beveiliging zijn op deze pagina al voor je verzameld, maar de filters links maken jouw zoektocht nog makkelijker. Zoek bijvoorbeeld op plaats voor alle beveiliging vacatures bij jou in de buurt, of geef het dienstverband van jouw voorkeur aan. Dan komt die ene perfecte beveiliging vacature vanzelf voorbij.

Meer informatie

Welke banen heb je in de beveiliging?

Beveiligingswerk is zeer divers, er zijn allerlei banen in de beveiliging beschikbaar. Deze banen zijn gericht op de veiligheid van objecten, gebouwen, personen en evenementen. Zo kun je uiteraard zoeken naar vacatures voor beveiliger, maar ook voor beveiligingsadviseur, bewaker, handhaver, politieagent, toezichthouder, horecaportier, lijfwacht, surveillant of centralist meldkamer. Lees de functieomschrijvingen altijd goed door om te kijken welke baan er bij je past.

In welk dienstverband kun je werken in de beveiliging?

Beveiliging vacatures zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je met een bijbaan in de beveiliging aan de slag, maar ook met full- of parttime werk in de beveiliging. Vakantiewerk in de beveiliging is ook beschikbaar, al heb je wel de juiste diploma’s nodig. In sommige functies werk je als oproepkracht in de beveiliging, je wordt dan ingeschakeld op het moment dat het nodig is. Ben je zzp’er? Bekijk dan zzp beveiliging vacatures eens. Houd er rekening mee dat een deel van de banen in de beveiliging in de avond- en weekenduren zullen vallen (zeker in de evenementenbeveiliging).

Waar kun je werken in de beveiliging?

In vrijwel iedere branche wordt er beveiliging gezocht, waardoor de vacatures in de beveiliging bij uiteenlopende bedrijven openstaan. Wil je bijvoorbeeld werken bij de NS in de beveiliging? Of zie jij een baan in de beveiliging op Schiphol wel zitten? Ook op andere locaties in het land worden er geregeld luchthavenbeveiligers gezocht. Vacatures voor beveiliging in het ziekenhuis zijn ook populair, net als vacatures voor in de evenementenbeveiliging. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, er is ongetwijfeld een branche waar jij graag je beveiligingswerk wilt uitvoeren.

Waarom zou je werken in de beveiliging?

De banen in de beveiliging geven veel mensen voldoening. Je staat klaar voor een ander en helpt mensen (soms letterlijk) uit de brand. Daarnaast zijn er vaak goede opleidingsmogelijkheden in de beveiligingsbranche. Zo kun je met een leerwerktraject in de beveiliging vaak leren én werken tegelijk, en zijn er verschillende opleidingen op het mbo voor beveiliger beschikbaar. Ook zijn er goede doorgroeimogelijkheden in deze branche, het salaris in de beveiliging hangt daarom af van de precieze functie die uitvoert.