Plaatsen

Beveiliging vacatures

Er zijn 5 beveiliging vacatures gevonden.

Ben jij toe aan een baan met veel verantwoordelijkheid? En sta je stevig in je schoenen? Misschien staat jouw nieuwe uitdaging dan wel tussen de beveiliging vacatures van YoungCapital. Of je nu fulltime aan de slag wilt of liever ‘s avonds of in het weekend wat bijverdient, we hebben vast een leuke vacature in de beveiliging die bij je past. Check ons volledige aanbod hieronder en solliciteer.

Werken als beveiliger

Wat voor beveiliging vacatures wij dan hebben? Van alles wat. Van toezichthouders tot objectbeveiligers en van cyber security specialisten tot security hosts. Ook op evenementen zijn er beveiligers nodig die een oogje in het zeil houden en orde in de chaos kunnen scheppen als dat nodig is. Deze tijdelijke klussen zijn ideaal voor bijvoorbeeld studenten of zzp’ers die af en toe wel een lekker zakcentje kunnen gebruiken. Liever een vaste job? Hebben we ook. Bijvoorbeeld als internationale beveiliger in Amsterdam. Met een relevant diploma op zak heb je uiteraard een streepje voor, maar ook andere skills en competenties komen goed van pas. Gastvrijheid, bijvoorbeeld, want jij zorgt met jouw glimlach voor een warm welkom voor de gasten. Benieuwd naar alle beveiliging vacatures? Je vindt ze hieronder.

Vind jouw ideale beveiliging vacature

Wil jij werken als beveiliger? Wij zijn er om je te helpen met het vinden van jouw droombaan. Alle openstaande vacatures beveiliging zijn op deze pagina al voor je verzameld, maar de filters links maken jouw zoektocht nog makkelijker. Zoek bijvoorbeeld op plaats voor alle beveiliging vacatures bij jou in de buurt, of geef het dienstverband van jouw voorkeur aan. Dan komt die ene perfecte beveiliging vacature vanzelf voorbij.

Meer informatie