Laborant vacatures

Er zijn 2 laborant vacatures gevonden

Werken als laborant

Word jij gedreven door nieuwe wetenschappelijke kennis en inzichten? Wie weet vind je jouw ideale baan wel tussen onze laborant vacatures. Logisch, je werkt in deze functie in een laboratorium waarin je verschillende stoffen onderzoekt. Wat voor stoffen? Dat verschilt per bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een ziekenhuis, maar ook bij geneesmiddelenbedrijven, zoals MSD en Kite Pharma. Daar werk je met stoffen als urine, ontlasting, bloed of andere monsters die je onderzoekt op bepaalde bestanddelen of bacteriën. Je bent in deze functie dus constant aan het onderzoeken en analyseren. Is dat iets voor jou? Solliciteer dan op een van onze laborant vacatures.

Solliciteren op vacatures voor laborant

Je weet nu een beetje wat een laborant is en doet, maar hoe vind je dan een vacature voor laborant die aan jouw eisen voldoet? Simpel, gebruik ons filtermenu. Daarin geef je makkelijk al je voorkeuren aan. Wil jij bijvoorbeeld fulltime of parttime aan de slag? Jij kiest. Daarnaast pas je makkelijk de zoekradius aan. Zo bepaal je zelf hoe dicht bij of ver weg je ideale baan als laborant van huis ligt. Filters toegepast? Dan heb je vast snel een leuke laborant vacature te pakken. Tijd om te solliciteren, dus pak je cv en motivatiebrief er maar alvast bij.

Zit er toch nog geen leuke laborant vacature voor je tussen? Geen zorgen, we vernieuwen ons aanbod regelmatig. Houd deze pagina dus goed in de gaten of meld je aan voor een e-mailalert. Dan krijg je alle vacatures automatisch in je mailbox. Neem in de tussentijd ook een kijkje bij onze andere vacatures in de farmaceutische sector. Met jouw interesse in onderzoek past een baan als chemisch analist namelijk ook goed bij je. Of ga de technische kant op als operator. Je houdt dan het productieproces van geneesmiddelen in de gaten. Zo zie je maar, naast alle laborant vacatures is er nog steeds veel keuze.


Veelgestelde vragen

  • Waarom zou ik laborant willen worden?

    Als je interesse hebt in wetenschappelijke kennis en inzichten, vind je de vacatures voor laborant vast erg interessant. Je levert met jouw werk een bijdrage aan de gezondheid van mensen en doet ervaring op in de farmaceutische industrie.

  • Waar werkt een laborant?

    Klinkt misschien logisch, werken als laborant doe je in een laboratorium waar je bepaalde stoffen onderzoekt. Dit kan een laboratorium in een ziekenhuis zijn, maar ook in een laboratorium van MSD of Kite Pharma kun je aan de slag.

  • Wat doet een laborant?

    In deze functie onderzoek je stoffen als urine, ontlasting, bloed of andere monsters op bepaalde bestanddelen of bacteriën.