Kite Pharma vacatures

Er zijn 0 Kite Pharma vacatures gevonden

Werken bij Kite Pharma betekent:

 • Elke dag nieuwe uitdagingen aangaan;
 • collega’s die allemaal nieuwsgierig en creatief zijn ingesteld;
 • bijdragen aan het genezen van kanker;
 • iedere dag bijleren;
 • goede arbeidsvoorwaarden.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Kite Pharma

Hebben de vacatures van Kite Pharma jouw aandacht getrokken? Dat is niet gek. Deze farmaceut is in 2009 opgericht en heeft sindsdien al verschillende mijlpalen behaald. Het bedrijf is druk bezig met een missie: kanker genezen. Dat kan op dit moment nog niet, maar ze geloven dat celtherapie hiervoor geschikt is. Met die techniek gebruik je de kracht van het immuunsysteem van de patiënt om kankercellen aan te vallen. Geloof jij daar ook in? Solliciteer dan op een van onze Kite Pharma vacatures en richt je op de behandeling en het genezen van kanker.

Solliciteren op Kite Pharma vacatures

Hoe gaaf is het om aan de slag te gaan bij dé leider in celtherapie? Het kan, als je solliciteert op een van onze Kite Pharma vacatures. Wat ga je dan precies doen? Dat verschilt erg per functie. Het verbaast je natuurlijk niet dat Kite Pharma altijd op zoek is naar celtherapie specialisten, maar ook staan er regelmatig functies als data-analist en technicus open. Genoeg keuze dus. Maak je zoektocht makkelijker door ons filtermenu te gebruiken. Selecteer bijvoorbeeld je opleidingsniveau en of je fulltime of parttime wilt werken. Filters toegepast? Dan vind je in no time een Kite Pharma vacature die bij je past.

Wist je dat in Nederland een ultramoderne faciliteit staat van Kite Pharma? Daar kom je te werken als je solliciteert op een van onze vacatures van Kite Pharma? Je werkt dus met de nieuwste oncologische therapieën en technieken. Dat doe je natuurlijk niet alleen, samenwerken is belangrijk in je vak. Je collega’s willen net als jij allemaal bouwen aan een nieuwe toekomst. Met een job bij Kite Pharma is er een ding zeker: je leert elke dag iets nieuws. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan gelijk op jouw favoriete Kite Pharma vacature. Misschien ben je binnenkort al aan het werk. Staat er nog geen geschikte Kite Pharma vacature voor je tussen? Jammer, maar houd ons aanbod in de gaten of meld je aan voor een e-mailalert. Neem in de tussentijd ook eens een kijkje bij de vacatures van andere farmaceuten, zoals MSD of Abbott.


Veelgestelde vragen

 • Hoe solliciteer ik op een Kite Pharma vacature?

  Dat is heel simpel. Zorg ervoor dat je een up-to-date cv en een motivatiebrief bij de hand hebt. Die upload je namelijk snel als je op de solliciteerknop klikt. Documenten verstuurd? Dan neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op.

 • Welke functies kan ik verwachten bij de vacatures van Kite Pharma?

  Ons aanbod verschilt regelmatig. Er wordt regelmatig gezocht naar celtherapie specialisten, maar er staan ook vaak ICT of technische vacatures open.

 • Waarom zou ik gaan werken bij Kite Pharma?

  Werken bij dit bedrijf betekent bijdragen aan het genezen van kanker. Hoe mooi is dat?