Microbioloog vacatures

Er zijn 3 microbioloog vacatures gevonden

Werken als microbioloog

Wil je een bijdrage leveren aan de wetenschap én de samenleving? Kijk dan eens of onze vacatures voor microbioloog bij je passen. Als microbioloog onderzoek je micro-organismen, zoals bacteriën, virussen of schimmels. Met een (elektronen)microscoop toon je ziekteverwekkers bij patiënten aan. Dat doe je bijvoorbeeld in een laboratorium van een ziekenhuis of van het RIVM. Maar ook kun je aan de slag bij een geneesmiddelenbedrijf, zoals MSD of Astellas Pharma. Je onderzoekt dan de eigenschappen van de ziekteverwekker, zodat er een juiste behandeling tegen kan worden gevonden. Interessant, toch? Neem een kijkje bij ons aanbod aan microbioloog vacatures en misschien heb je binnenkort al een baan als microbioloog.

Solliciteren op een vacature voor microbioloog

Het is je vast niet ontgaan: tijdens de coronacrisis speelden microbiologen een grote rol. Niet gek dus, dat je interesse voor microbioloog vacatures inmiddels is gewekt. Je hebt nu een beetje een idee van wat een microbioloog is en doet, dus dan is het tijd voor de volgende vraag. Hoe vind je nou die ene geschikte baan als microbioloog? Gebruik ons filtermenu om je zoektocht makkelijk te maken. Selecteer onder andere het dienstverband dat jouw voorkeur heeft en je opleidingsniveau. Filters toegepast? De vacatures voor microbioloog die voldoen aan jouw wensen komen naar voren. Zo heb je in no time een leuke job als microbioloog te pakken.

Yes, je gaat de gok wagen en solliciteren op die ene leuke microbioloog vacature. Hoe dan, vraag je je misschien af. Solliciteren is via YoungCapital super simpel. Het enige wat je nodig hebt, is een up-to-date cv en een pakkende motivatiebrief. Klik op de solliciteerknop, upload je documenten en versturen maar. Ziezo, dan is het alleen nog even afwachten tot een recruiter contact met je opneemt. Gelukkig hoef je meestal niet lang te wachten en krijg je vaak al binnen 48 uur reactie. Kun je in de tussentijd niet stilzitten? Er staan in de farmaceutische sector genoeg andere vacatures open. Kijk daarom ook eens bij onze vacatures voor laborant of chemisch analist. Zo hoef je niet al je pijlen te richten op die ene leuke vacature voor microbioloog.


Veelgestelde vragen

  • Wat doe je als microbioloog?

    In deze functie onderzoek je micro-organismen, zoals bacteriën, virussen of schimmels. Met een (elektronen)microscoop toon je ziekteverwekkers en hun eigenschappen aan, zodat deze kunnen worden behandeld.

  • Hoeveel verdien je als microbioloog?

    Je salaris als microbioloog hangt af van onder andere het bedrijf waar je werkt. Misschien ga je aan de slag bij een geneesmiddelenbedrijf, zoals MSD of Astellas Pharma. Lees daarom ook de vacatureteksten goed door voor een salarisindicatie.

  • Waarom zou ik microbioloog worden?

    De vacatures voor microbioloog zijn echt wat voor jou als je een bijdrage wilt leveren aan de wetenschap én de samenleving. Het is dus een belangrijke job, dat zie je alleen al aan de rol die microbiologen speelden tijdens de coronacrisis.