Astellas Pharma vacatures

Er zijn 0 Astellas Pharma vacatures gevonden

Werken bij Astellas Pharma betekent:

 • Ervaring opdoen bij een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld;
 • aan de slag in een jonge en toekomstgerichte onderneming;
 • de levenskwaliteit van mensen wereldwijd verbeteren;
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • werken bij een innovatief bedrijf waar creatief denken wordt gestimuleerd.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Astellas Pharma

Wat zijn de Astellas Pharma vacatures precies? De bedrijfsnaam verklapt al iets: dit bedrijf is een farmaceutische multinational die geneesmiddelen ontwikkelt en produceert. Het bedrijf ontstond in 2005 toen het Japanse Yamanouchi en Fujisawa fuseerden. Sindsdien richt Astellas Pharma zich vooral op urologie, orgaantransplantatie, dermatologie en cardiologie. En dat gaat goed, want als je gaat werken bij Astellas Pharma werk je bij een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Zo verbeter je de levenskwaliteit van mensen overal ter wereld door innovatieve en betrouwbare geneesmiddelen aan te bieden. Is dat iets voor jou? Bekijk snel ons aanbod aan Astellas Pharma vacatures en solliciteer direct.

Solliciteren op Astellas Pharma vacatures

Maar welke functies vind je dan precies tussen ons aanbod van vacatures bij Astellas Pharma? De jobs die we aanbieden verschillen vaak. Soms zijn we bijvoorbeeld op zoek naar een machineoperator. Je bedient dan een machine die geneesmiddelen produceert. Lijkt wat meer verantwoordelijkheid jou tof? Dan is een baan als procesoperator vast iets voor jou. Je gaat dan over het gehele productieproces. Maar ook een functie zoals chemisch analist vind je tussen de banen bij Astellas. Je voert dan allerlei scheikundige analyses uit in een laboratorium. Zo zie je maar, er is genoeg keuze tussen onze Astellas Pharma vacatures.

Voordat je solliciteert op een van onze Astellas Pharma vacatures, ben je vast benieuwd waar je komt te werken. Astellas Pharma is wereldwijd een groot farmaceutisch bedrijf. Je kunt er dan ook voor kiezen om te gaan werken in het buitenland. Blijf je liever wat dichter bij huis? Dat snappen we ook. Je kunt dan aan de slag bij Astellas Pharma in Meppel. Daar staat een grote vestiging waar geneesmiddelen worden geproduceerd. Is dit nog iets te ver reizen of staat er op dit moment geen leuke Astellas Pharma vacatures voor je open? Geen probleem. Bij YoungCapital vind je genoeg andere vacatures in de farmaceutische sector. Scrol daarom ook eens door onze Abbott of MSD vacatures.


Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik solliciteren op een Astellas Pharma vacature?

  Heb je interesse in urologie, orgaantransplantatie, dermatologie of cardiologie? Dan zit je bij dit bedrijf goed. Als je gaat werken Astellas Pharma doe je ervaring op in deze vakgebieden bij een groot bedrijf in de geneesmiddelenindustrie.

 • Waar werk ik als ik solliciteer op een Astellas Pharma vacature?

  Lees de vacaturetekst goed door, daar vind je meestal meer informatie over je werkplek. In Nederland staat een grote Astellas Pharma vestiging in Meppel, maar kijk ook eens bij onze vacatures in het buitenland.

 • Welke functies kan ik vinden tussen de Astellas Pharma vacatures?

  Ons aanbod verandert continu. De ene dag vind je allerlei vacatures voor bijvoorbeeld operator of procesoperator. De volgende dag zijn we op zoek naar een chemisch analist.