Vacatures app-developer

Er zijn 0 vacatures voor app-developer gevonden.

Jouw hoofd loopt over van de ideeën voor nieuwe apps, en je kunt niet wachten om jouw skills in te zetten bij een leuk bedrijf. Heb jij dit? Dan is een baan als app-developer iets voor jou! Als app-developer ga je mobiele apps bedenken, maken, testen én onderhouden. Je overlegt met de klant over wat het eindproduct moet worden, en voor wie het bedoeld is. Daarna ga jij aan de slag met de realisatie van de app. Jij leidt het proces van begin tot eind. Je werkt gestructureerd én hebt oog voor detail. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Check snel onze vacatures voor app-developer!

Wat doet een app developer?

Als app developer ga jij mobiele apps bedenken, maken, testen en onderhouden. Zit je boordevol goede ideeën? Wellicht is een baan als app developer dan wel perfect voor jou.

Welke opleiding heb je nodig als app developer?

Om in aanmerking te komen voor een baan als app developer is het handig als je over een diploma in de richting van ICT beschikt. Daarnaast kan het voorkomen dat je een specifieke programmeertaal moet beheersen voor een baan.

Wat verdient een app developer?

Het salaris van een app developer kan heel erg variëren. Er wordt over het algemeen gekeken naar je opleiding, je werkervaring en je leeftijd. Gemiddeld ligt het salaris van een starter rond de € 2.500,- per maand op basis van een 40 urige werkweek.

Waar ga je werken als app developer?

Als app developer werk je voor een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van apps. Ook kun je als freelancer voor verschillende opdrachtgevers werken.

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan