Vacatures PHP-developer

Er zijn 1 vacatures voor PHP-developer gevonden.

Heb jij informatica gestudeerd en ben je op zoek naar een leuke statersfunctie? Kijk dan eens naar de vacatures voor PHP-developer die we bij YoungCapital online hebben staan. Of studeer je nog en ben je op zoek naar een baan als PHP-developer die je met je studie kunt combineren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een bijbaan in je vakgebied is een goede manier om werkervaring op te doen. Dat komt goed van pas als je na afloop van je studie op zoek gaat naar een startersfunctie als PHP-developer. Ben je al toe aan de tweede stap in je carrière? Ook dan hebben we interessante vacatures voor je. Scrol snel door de vacatures om te kijken of jouw droombaan ertussen zit!

Wat doet een PHP-developer?

Wanneer je gaat werken als PHP-developer ga je dagelijks aan de slag met de programmeertaal PHP (PHP Hypertext Preprocessor). Daarmee programmeer en implementeer je onder allerlei dynamische webapplicaties, websites en andere toepassingen.

Welke opleiding heb je nodig als PHP-developer?

Het is handig om als PHP-developer een opleiding in de richting van (technische) informatica of computer science gevolgd te hebben op hbo- of wo-niveau. Heb je dat niet? Met een hoop ervaring en eventueel enkele certificaten op zak kun je vaak ook solliciteren op een PHP-developer vacature.

Wat verdient een PHP-developer?

Het gemiddelde salaris van een PHP-developer is € 2.703. Wat jij precies gaat verdienen als PHP-developer hangt uiteraard volledig af van de specifieke functie en jouw opleidings- en ervaringsniveau. Check de PHP-developer vacatures daarom altijd goed of vraag om een salarisindicatie bij de betreffende contactpersoon.

Waar ga je werken als PHP-developer?

De vacatures voor PHP-developer staan onder andere open bij veel grote organisaties en bedrijven, die een eigen ICT-afdeling hebben. Bovendien kun je ook bij een ICT-bedrijf zelf, of als zzp’er aan de slag. In deze gevallen ontwikkel je toepassingen in opdracht van bepaalde klanten.