Vacatures projectmanager

Er zijn 8 vacatures voor projectmanager gevonden.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is werken als projectmanager iets voor jou! Als projectmanager is het jouw taak om een project succesvol te realiseren. Het kan een project zijn in verschillende vakgebieden; net waar jouw interesse of expertise ligt. Je houdt je bezig met plannen, opstarten, uitvoeren en opleveren van het project. Jij bent van begin tot eind verantwoordelijk en je stuurt het projectteam aan. Je bent communicatief vaardig, werkt altijd gestructureerd en bent goed in overzicht houden. Herken jij jezelf hierin? Kijk snel bij de projectmanager vacatures die wij hebben openstaan!

Wat doet een projectmanager?

Het zal je vast niet verbazen: als projectmanager overzie je een bepaald project. Wat voor project dit is en wat daarbij jouw exacte werkzaamheden zijn, verschilt per baan. Jij zorgt ervoor dat het project op rolletjes verloopt en bent hierbij het aanspreekpunt voor de medewerkers.

Welke opleiding heb je nodig als projectmanager?

Ook welke opleiding je afgerond dient te hebben, verschilt per baan. Zo heb je een andere achtergrond nodig voor een baan als projectmanager maritiem dan als projectmanager IT.

Wat verdient een projectmanager?

Omdat je als projectmanager in diverse sectoren bij allerlei bedrijven aan het werk kunt, loopt ook het salaris enorm uiteen. Zo kun je als projectmanager van € 3.500,- tot wel € 6.000,- per maand verdienen.

Waar kun je werken als projectmanager?

Als projectmanager kun je bij talloze bedrijven in verschillende sectoren aan het werk. Denk hierbij aan een bedrijf in de rectuitement, communicatie of finance.

Tijdelijk aan de slag als recruiter bij YoungCapital in Zwolle

Tijdelijk fulltime teamleider voor een groot project in Zwolle

Tijdelijk fulltime teamleider voor een groot project in Nieuwegein

Fulltime teamleider voor een groot project voor YoungCapital in Den Bosch

Start fulltime als Operations Coördinator bij een trustkantoor in Amsterdam!

Fulltime training manager bij een bezorgdienst in Amsterdam

Fulltime projectleider trainingen en congressen in Amsterdam

Ga aan de slag als parttime Product Manager in Beekbergen!