Projectmanagement vacatures

Er zijn 13 Projectmanagement vacatures gevonden.

Of je nu fulltime of parttime aan het werk wilt, bij YoungCapital hebben wij altijd genoeg keuze voor jou. Wij hebben projectmanagement vacatures waar jij mee aan de slag kunt. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Je kunt altijd solliciteren op een projectmanagement vacature. Wie weet pas jij wel perfect in het plaatje! Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als projectmanager, operational manager assistent(e) of marketing manager. Dit is maar een kleine greep uit alle projectmanagement vacatures die wij voor jou hebben, dus kijk vooral verder. Wie weet heb jij namelijk binnenkort een nieuwe job! Solliciteer direct op jouw nieuwe functie.

Wat doet een projectmanager?

Als projectmanager ben je vaak verantwoordelijk voor een tijdelijk of permanent project. Wat je precies gaat doen, ligt aan het project en de sector waarin je werkt. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als projectmanager in de IT, projectmanager maritiem of projectmanager recruitment.

Welke opleiding heb je nodig als projectmanager?

Ook welke opleiding je als projectmanager afgerond dient te hebben, hangt af van de sector waarin je werkt. Zo heb je voor een baan als projectmanager in de finance andere kennis nodig dan voor een baan als projectmanager in de communicatie.

Wat verdient een projectmanager?

Het salaris van een projectmanager varieert, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en sector. Gemiddeld ligt het salaris van een projectmanager tussen de € 3.500,- en € 6.000,-.

Waar ga je werken als projectmanager?

Bedrijven in vrijwel alle sectoren maken gebruik van projectmanagers. Zo kun je bijvoorbeeld bij een bedrijf in de IT aan het werk, maar kun je ook aan de slag in de sales of de scheepsbouw.

Word projectmanager bij een leverancier voor defensiemateriaal in Amsterdam

Fulltime projectleider trainingen en congressen in Amsterdam

Word projectmanager bij GGD in Nijmegen

Junior Project Management Officer bij Accenture in Heerlen

Fulltime projectcoördinator bij een uitgeverij in Leiden

Fulltime projectleider bij een technisch bedrijf in Ijmuiden

Run je eigen toko als fulltime Programmamanager van congressen en trainingen in Amsterdam

Werken als junior projectleider Smart Buildings in Sliedrecht

Werken als adviseur vastgoed bij Rijksoverheid in Tilburg

Word fulltime junior procesmanager in Drachten

Fulltime aan de slag als subsidie consultant in Groningen

Fulltime Proces Analist in Nuth

Fulltime project coördinator bij Facebook, Nike, Uber of Netflix