YOUNGCAPITAL ONDERWIJS

Flexibel werken in het onderwijs

Het docenten-tekort groeit. Daarom hebben YoungCapital en ECHT Onderwijs de handen ineen geslagen. Met YoungCapital Onderwijs kunnen scholen direct flexwerkers inhuren. Jou dus. Tijdelijk of voor een langere periode. Hiervoor heb je geen onderwijsbevoegdheid nodig, maar moet je wel kunnen aantonen dat je een toevoeging bent in het klaslokaal. Daarnaast maak je een persoonlijkheidstest en lever je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in, zodat we zeker weten dat je matcht met een onderwijsfunctie. Dus, altijd al willen werken op een school? Lees hieronder hoe je via YoungCapital Onderwijs aan de slag kunt.

Verschil uitzenden en werving en selectie

In het kort:

  • Snel aan het werk
  • Ondersteun docenten
  • Ervaring opdoen in het onderwijs
  • Geen bevoegdheid nodig
  • Wél een persoonlijkheidstest en VOG
  • Aantoonbaar geschikt om voor de klas te staan

Werken in het onderwijs zonder diploma?

Dat kan via YoungCapital Onderwijs. Hiervoor moet je wél kunnen aantonen dat je geschikt bent om voor de klas te staan. Heb jij bijvoorbeeld een diploma in de richting van economie of dans? Solliciteer op een vacature voor leraarondersteuner, bijlesdocent of vakkracht en geef jouw kennis en ervaring door aan de leerlingen. Je kunt ook werken als onderwijsassistent, leswaarnemer of tutor. Hoe lang de opdracht duurt en hoeveel uur je per week maakt, verschilt per opdracht. Je kunt deze banen in het onderwijs dus combineren met bijvoorbeeld een studie of andere functie.

Kosten

Hoe werkt het?

Je wilt (tijdelijk) werken in het onderwijs. En nu?

Stap 1: Solliciteren

Solliciteer op een van de onderwijs vacatures op onze website. Onze recruiter neemt contact met je op voor een telefonische screening.
*Het is ook mogelijk direct een account aan te maken op ECHTOnderwijs.nl

VACATURES

Stap 2: Profiel

Maak een account aan op ECHTOnderwijs.nl. Jij bent verantwoordelijk voor het aanmaken van dit account en het invullen van je profiel. Want jij weet natuurlijk het beste wat je kwijt wilt over jezelf. Je vult ondere andere je motivatie, expertise en beschikbaarheid in. Geen zorgen, je ontvangt vanuit ECHT Onderwijs een mail met tips voor het compleet maken van je profiel. Een eerste indruk is natuurlijk erg belangrijk!

Heb je je account aangemaakt? Dan checken we of alles goed is ingevuld en dan activeren we je profiel. Nu kunnen scholen jou zien én kan jij de nieuwste opdrachten zien binnenkomen.


Stap 3: Match

Matcht jouw profiel met een bepaalde functie en school? Dan nemen we contact met je op en bespreken we de opdracht, zodat we zeker weten dat de opdracht bij jou past.

Stap 4: Administratie

Wij regelen het administratieve gedeelte en communiceren de belangrijkste informatie naar jou. Denk aan je startdatum, het aantal uren dat je gaat werken en de locatie.

Stap 5: Let’s go!

Je krijgt een flexcontract bij YoungCapital en kunt direct aan het werk in het onderwijs.

Verschil uitzenden en werving en selectie

Over YoungCapital Onderwijs

YoungCapital en ECHT Onderwijs geloven in de kracht van jongeren. Jongeren zijn de toekomst en onderwijs is hierin een belangrijke schakel. ECHT Onderwijs slaat een brug tussen onderwijs en het talent van buiten. En YoungCapital heeft met haar netwerk van meer dan 7 miljoen kandidaten toegang tot heel veel talent. Deze krachten brengen we samen. Met als doel: de tekorten in het onderwijs aanvullen en daarmee de kwaliteit van het onderwijs verbeteren.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Anne-May de Voogd

Recruiter YoungCapital
06 - 20 69 29 21
a.devoogd@youngcapital.nl

Ichelle Lap

Vestigingsmanager YoungCapital
06 - 18 84 66 68
i.lap@youngcapital.nl