Onderwijs vacatures

Er zijn 21 onderwijs vacatures gevonden.

Heb je de pabo of een lerarenopleiding afgerond en ben je op zoek naar vacatures in het onderwijs? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres! Op onze website hebben wij veel vacatures in het onderwijs online staan. Die vullen we natuurlijk maar al te graag in met goede kandidaten die niet kunnen wachten om als docent aan de slag te gaan. Kijk jij ernaar uit om als leerkracht binnen het basisonderwijs aan de slag te gaan? Of kun je niet wachten om op een middelbare school voor de klas te staan? Kijk dan snel of wij de vacature voor je hebben waar je naar op zoek bent. Wie weet ga je binnenkort al in het onderwijs aan de slag!

Werken in het onderwijs

Ben jij al een tijdje op zoek naar werk in het onderwijs? Dan kunnen we je bij YoungCapital verder helpen. Tussen de vacatures op onze website kun je ook veel werk in het onderwijs vinden. Je kunt aan de slag als leraar op een basisschool of als leraar in het voortgezet onderwijs. Ben je tweedegraads leraar? Dan kun je lesgeven aan het vmbo en de eerste klassen van de havo en het vwo. Ben je eerstegraads leraar? Dan mag je ook aan de hogere klassen van de havo en vwo lesgeven. De baan waar jij naar op zoek bent staat er vast tussen. Scrol snel door de onderwijs vacatures en solliciteer vandaag nog!

Leraar

Heb je de pabo of een lerarenopleiding gedaan? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een baan in het onderwijs! Waarschijnlijk wil je het liefst als leraar of lerares aan de slag gaan. Bijles geven aan studenten die net iets meer ondersteuning nodig hebben is ook een leuke baan in het onderwijs. Ook daar hebben we vacatures voor waar jij op kunt solliciteren. Kijk of jouw droombaan bij ons online staat en solliciteer direct!

Meer informatie

Wat kun je doen in het onderwijs?

Binnen het onderwijs zijn er verschillende functies mogelijk, van huiswerkbegeleider tot onderwijsassistent. Als jij bevoegd docent bent kun je ook zelfstandig voor de klas staan.

In welk dienstverband kun je werken in het onderwijs?

In het onderwijs kun je zowel full- als parttime aan de slag. Gebruik de verschillende filteropties om te zien welke vacatures bij jou passen.

Waar kun je werken in het onderwijs?

Als je aan de slag gaat in het onderwijs kun je bij verschillende organisaties werken. Denk bijvoorbeeld aan basisscholen, middelbare scholen, huiswerkbegeleiding en nog veel meer.

Waarom zou je werken in het onderwijs?

In het onderwijs maak je echt verschil in het leven van een kind. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie en daarmee ook aan de samenleving. Een bijzondere sector dus.

Start als talentmanager bij ECHT Onderwijs in Alphen aan de Rijn

Begin als leerkracht in het onderwijs in regio Den Haag, Delft en omstreken

Per direct fulltime laboratorium medewerker in Leiden

Betaald zij-instromen in het basisonderwijs in Rotterdam

Betaald oriënteren in het basisonderwijs in Rotterdam

Betaald omscholen tot leerkracht in Rotterdam

Begin als onderwijsassistent en ontwikkel door als basisschoolleerkracht in Rotterdam

Traineeship tot docent Nederlands in Rotterdam

Traineeship tot docent wiskunde in Rotterdam

Traineeship tot leerkracht in een bèta vak in Rotterdam

Wil jij de overstap maken naar het voorgezet onderwijs in Rotterdam

Kom jij het mentorenteam van Campus Nederland versterken? in Rotterdam

Van lesondersteuner naar leraar in het basisonderwijs in Amsterdam

Begin je carrière in het onderwijs op een basisschool in Delft

Zij-instromen in het onderwijs in Den Haag, Delft en omstreken

Leerkracht in het voortgezet onderwijs Rotterdam (ISK klas)

Vrijwilligerswerk als trainer, leraar of coach

Vrijwilligerswerk: huiswerkcoach of voorlezer

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vrijwilligerswerk: (taal)coach voor vluchtelingen

Goed betaalde bijbaan: bijles geven bij jou in de buurt (pool)