Onze marketing & communications vacatures

Traffic manager in Hoofddorp bij YoungCapital

Traffic manager in Hoofddorp bij YoungCapital

Werken bij YoungCapital? Word fulltime of parttime traffic manager in Hoofddorp, inclusief goede voorwaarden, de beste feestjes en leuke collega’s.

Lees meer

Brand marketeer in Hoofddorp bij YoungCapital

Brand marketeer in Hoofddorp bij YoungCapital

Bouwen aan het vetste merk van Nederland? Word brand marketeer in Hoofddorp en profiteer van fijne extra’s en veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Lees meer

Teamlead Linkbuilding bij YoungCapital in Hoofddorp

Teamlead Linkbuilding bij YoungCapital in Hoofddorp

Geef je online marketing carrière een boost? Kom ons SEO team versterken en word Teamlead linkbuilding bij YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

CRO specialist gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

CRO specialist gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

Word jij enthousiast van het optimaliseren van websites en wil je voor een ambitieus bedrijf werken? Dan ben jij de CRO specialist die we zoeken!

Lees meer

Communicatieadviseur in Hoofddorp bij The Works

Communicatieadviseur in Hoofddorp bij The Works

Advies geven over alle interne- en externe communicatie van het vetste merk van Nederland? Word Communicatieadviseur in Hoofddorp!

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Made of energy. Connected @ heart

Op de afdeling Marketing & Communications werken we allemaal keihard aan hetzelfde doel: van YoungCapital een nóg bekender en geliefder merk maken! Binnen no time zet het team een succesvol marketing- en communicatieproject op, en ondertussen lanceren ze het ene na het andere vernieuwende concept. Out of the box denken is hun tweede natuur. Ze blijven zichzelf en het bedrijf constant uitdagen. Want niets geeft een beter gevoel dan iets onmogelijks flikken.

De afdeling

De afdeling bestaat uit team Marketing en team Communications. Ze delen een grote ruimte, en profiteren volop van elkaars creativiteit. Gezellig? Jazeker. Iedereen barst van de energie. En dat is maar goed ook, want bij MarCom zijn er altijd bergen werk te verzetten.

Communications

Nieuws of innovaties waar de pers van moet weten? De MarCom-adviseurs zorgen ervoor dat de pr perfect geregeld is. Kandidaten werven via social media? Team Social vindt meteen een prikkelend haakje en pusht de vacature bij duizenden volgers. Communications regelt alle corporate communicatie, socialmedia-accounts, blogs en websites van YoungCapital en haar labels. Daarnaast verzorgen ze alle campagnes, van tv tot radio en outdoor. Alle specialisaties binnen het team vormen samen een perfect geoliede machine.

Wie zijn jouw collega's?

  • Marcom-adviseurs: pakken grote marketing- en communicatieprojecten, pr-campagnes en andere grote producties op.
  • Team social: beheert de socialmediacampagnes, webcare en videoproductie op YouTube.
  • WordWizards: schudden prikkelende content soepel uit hun mouw. Alsof ze kunnen toveren.
  • Team Marketing: zorgt ervoor dat iedereen YoungCapital kent en van ons houdt.

Marketing

Wil je zo veel mogelijk mensen bereiken? Dan moet je je doelgroep eerst in kaart brengen. Precies dat is waar team Marketing aan werkt. Een nieuw team vol experts in marktsegmentatie, kwaliteitsmetingen en klanttevredenheid bij YoungCapital. Daarnaast organiseren ze een hele serie onvergetelijke marketingevents. Dankzij de creativiteit van Marketing geven onze recruiters en accountmanagers geen suffe pennen weg, maar hippe telefoonhoesjes, snoepdoosjes en zelfs sportdrinkflessen met ons logo erop.

Meet your colleagues