Onze marketing & communications vacatures

Start your German copywriter job in Amsterdam

Start your German copywriter job in Amsterdam

Your written skills are impeccable and you enjoy writing different types of texts? Then start your German copywriter job in Amsterdam!

Lees meer

Starte deinen Copywriter Job in Amsterdam

Starte deinen Copywriter Job in Amsterdam

Du textest leidenschaftlich gern und hast Lust, mit uns den deutschen Arbeitsmarkt zu revolutionieren? Dann starte deinen Copywriter Job in Amsterdam!

Lees meer

Corporate communicatiemedewerker bij YoungCapital in Hoofddorp

Corporate communicatiemedewerker bij YoungCapital in Hoofddorp

Ben jij een gestructureerde doener met sterke advies- en communicatieskills? Word dan corporate communicatiemedewerker bij YoungCapital in Hoofddorp.

Lees meer

Word fulltime webanalist bij YoungCapital in Hoofddorp

Word fulltime webanalist bij YoungCapital in Hoofddorp

Geef jij als webanalist bij YoungCapital het data gedreven Online Marketingteam de benodigde insights om optimaal te presteren?

Lees meer

Fulltime data analist bij YoungCapital in Hoofddorp

Fulltime data analist bij YoungCapital in Hoofddorp

Ervaring als data analist en zin in een nieuwe uitdaging? Versterk als fulltime data analist het online marketing team van YoungCapital in Hoofddorp!

Lees meer

Senior graphic designer bij YoungCapital in Hoofddorp

Senior graphic designer bij YoungCapital in Hoofddorp

Creëren, verbazen en groeien. Jezelf en ons merk naar nóg grotere hoogtes brengen. Het kan, als senior graphic designer bij YoungCapital in Hoofddorp.

Lees meer

Sr. Copywriter bij YoungCapital in Hoofddorp

Sr. Copywriter bij YoungCapital in Hoofddorp

Ben jij een Sr. Copywriter met ervaring? En weet je hoe belangrijk een unieke merktaal is voor een merk? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Lees meer

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier dan alle YoungCapital vacatures!

Alle YoungCapital vacatures

Made of energy. Connected @ heart

Op de afdeling Marketing & Communications werken we allemaal keihard aan hetzelfde doel: van YoungCapital een nóg bekender en geliefder merk maken! Binnen no time zet het team een succesvol marketing- en communicatieproject op, en ondertussen lanceren ze het ene na het andere vernieuwende concept. Out of the box denken is hun tweede natuur. Ze blijven zichzelf en het bedrijf constant uitdagen. Want niets geeft een beter gevoel dan iets onmogelijks flikken.

De afdeling

De afdeling bestaat uit team Marketing en team Communications. Ze delen een grote ruimte, en profiteren volop van elkaars creativiteit. Gezellig? Jazeker. Iedereen barst van de energie. En dat is maar goed ook, want bij MarCom zijn er altijd bergen werk te verzetten.

Communications

Nieuws of innovaties waar de pers van moet weten? De MarCom-adviseurs zorgen ervoor dat de pr perfect geregeld is. Kandidaten werven via social media? Team Social vindt meteen een prikkelend haakje en pusht de vacature bij duizenden volgers. Communications regelt alle corporate communicatie, socialmedia-accounts, blogs en websites van YoungCapital en haar labels. Daarnaast verzorgen ze alle campagnes, van tv tot radio en outdoor. Alle specialisaties binnen het team vormen samen een perfect geoliede machine.

Wie zijn jouw collega's?

  • Marcom-adviseurs: pakken grote marketing- en communicatieprojecten, pr-campagnes en andere grote producties op.
  • Team social: beheert de socialmediacampagnes, webcare en videoproductie op YouTube.
  • WordWizards: schudden prikkelende content soepel uit hun mouw. Alsof ze kunnen toveren.
  • Team Marketing: zorgt ervoor dat iedereen YoungCapital kent en van ons houdt.

Marketing

Wil je zo veel mogelijk mensen bereiken? Dan moet je je doelgroep eerst in kaart brengen. Precies dat is waar team Marketing aan werkt. Een nieuw team vol experts in marktsegmentatie, kwaliteitsmetingen en klanttevredenheid bij YoungCapital. Daarnaast organiseren ze een hele serie onvergetelijke marketingevents. Dankzij de creativiteit van Marketing geven onze recruiters en accountmanagers geen suffe pennen weg, maar hippe telefoonhoesjes, snoepdoosjes en zelfs sportdrinkflessen met ons logo erop.

Meet your colleagues