Ons belangrijkste kapitaal

Door de energie, de inzet en het ondernemerschap van onze mensen kunnen wij succesvol zijn. Daarom behoor je als medewerker van YoungCapital tot ons belangrijkste kapitaal.

Een wederzijdse commitment

Wij vinden het belangrijk dat jij je, met onze hulp, ontwikkelt tot de beste versie van jezelf. Andersom verwachten wij dat jij bijdraagt aan het succes van YoungCapital. We leggen deze wederzijdse commitment vast in een document: het commitment statement. Zo weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten.

Persoonlijke roadmap

Wij ondersteunen onze medewerkers met een ontwikkelingstraject: The wheel of your professional future! Een persoonlijk learning & development programma, waarmee we investeren in opleidingen en trainingen waarmee jij je kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Het wheel bestaat uit externe en interne trainingen van echte experts per vakgebied.

Commitment Wheel

MEET & GREET CANDIDATE1 SALES THE BASICS GETTING STARTED Law & Order YC EXPERIENCE CANDIDATE 2 CALL & CATCH LAW AND ORDER KICK START DNA LAB SEU CELEBRATE YOUR TALENT! YOUR BEST MAN! LAW AND ORDER ADVANCED BOARDROOM PARTNER FREE SPIN! PERSONAL LEADERSHIP BLACKBELT RECRUITMENT NINJA! PRESENTATION SKILLS! FREE SPIN! MAKE A KILLER FIRST IMPRESSION SOCIAL TALENT RECRUITMENT EVENT

YoungCapital Experience

Maak op onze ‘eigenwijze’ manier kennis met de organisatie en ontdek wat werken bij YoungCapital inhoudt. Leer alle afdelingen en medewerkers van het hoofdkantoor kennen en word sportief uitgedaagd. Experience wat het YoungCapital-DNA inhoudt!

Getting Started

Dit onderdeel bestaat uit vier onderdelen. Tijdens de Meet & Greet maak je kennis met het bedrijf. In de training Candidate 1 word je klaargestoomd voor het vinden van je eerste match. De titel Sales the basics zegt het eigenlijk al: leer alles over het uitbreiden van je klantenbestand. Tijdens Law & order leer je over juridische termen die je nog regelmatig tegen gaat komen.

Candidate 2

Om de perfecte kandidaat te vinden, is het beheersen van face-to-facegesprekstechnieken erg belangrijk. In deze training oefen je gesprekstechnieken in de praktijk!

Call & catch

Bellen met de klant en een afspraak inplannen. Het klinkt makkelijk, maar wat als jij de zoveelste bent die belt? Laat je inspireren en verlaat de training met een smile én een afspraak!

Law & order kickstart

Tijdens deze training leer je alles wat je moet weten over wet- en regelgeving, wat allesbehalve saai en toch super winstgevend is.

DNA Lab

WOW the customer en fail fast, learn fast, improve fast. Dit zijn slechts twee van onze company values. Wil jij weten wat we ermee bedoelen? Join us!

SEU

Leer tijdens de cursus SEU (Stichting Examens Uitzendbranche) de basiskennis op het gebied van uitzenden en sociale zekerheid op de Nederlandse arbeidsmarkt. Zo leer je om het maximale uit een deal te halen én doe je het volgens de regels!

Boardroom partner

Verhoog je gespreksactiviteit met wel 80% door je gesprekspartner in te schatten aan de hand van de DAS-typologie en hier op in te spelen! Samen met een acteur gaan we op zoek naar hoe jij het verschil kunt maken.

Your best man

Hoe schat je in of de kandidaat die je voor je hebt de beste is voor de functie en welke vragen stel je? Vind je de ervaring van een sollicitant soms best intimiderend? Tijdens deze training leer je hoe je dit aan kunt pakken.

Law & order advanced

Tijdens deze training leer je nóg meer over wet- en regelgeving, maar deze keer met jouw eigen cases. Verdiep je kennis over de cao en al zijn commerciële mogelijkheden.

Make a killer first impression

Leer hoe kleding de first impression die jij achterlaat kan beïnvloeden en krijg persoonlijk stylingadvies van professioneel styliste Irene Vlasblom!

Free spin

‘Ik heb altijd al willen weten…’ Krijg de kans om meer te leren over onderwerpen die jou interesseren, zo lang ze maar met je werk bij YoungCapital te maken hebben en je werk nóg leuker maken!

Personal leadership

Krijg jij graag je zin, zonder dat dit ten koste gaat van anderen? Leer het aan de hand van onze zeven values en de filosofie van Stephen Covey, de bekendste managementdenker aller tijden. Pas zijn mindset toe op je werk en je eigen leven en leer hoe je grenzen stelt en impact hebt.

Blackbelt Recruitment Ninja

Na deze training weet jij precies met welk social media-platform je dé kandidaat voor jouw klant kunt vinden en met welke tone of voice je de kandidaten aanspreekt.

Presentation skills

Leer om te presenteren met meer fun, meer impact en minder effort om je klant of kandidaat te overtuigen en aan te zetten tot actie!

Online recruitment event

Een intern of extern event over online recruitment, in binnen- of buitenland. We kiezen ieder jaar weer een ander event waar je de nieuwste kennis over online recruitment op kunt doen.

Free spin

‘Ik heb altijd al willen weten…’ Krijg de kans om meer te leren over onderwerpen die jou interesseren, zo lang ze maar met je werk bij YoungCapital te maken hebben en je werk nóg leuker maken!

Celebrate your talent

Je hebt het hele wheel doorlopen, tijd voor een feestje! Bespreek je nieuwe uitdagingen met je manager en verleng je commitment met YoungCapital, zodat je kunt deelnemen aan het ambassadors wheel! Ga jij de uitdaging aan?