Zoek jij parttime werk voor overdag?

Home » Parttime

Op zoek naar een parttime baan voor overdag? Klantenservice medewerker, hostess, horeca medewerker of chauffeur? Op YoungCapital vind je altijd wel een baan die bij jou past! Bekijk al onze parttime vacatures bij jou in de buurt:

Parttime vacatures

Ben jij op zoek naar een flexibele baan voor overdag? Op YoungCapital vind je een uitgebreid aanbod van parttime vacatures in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Schrijf je nu gratis in en solliciteer binnen 2 minuten op een parttime vacature bij jou in de buurt. Ben je een student? Bekijk dan hier onze studenten vacatures.

Wat is een parttime baan?

Met een parttime baan werk je in deeltijd. Dat houdt in dat je (meestal) minimaal 12 uur en maximaal 32 uur per week werkt. Denk hierbij aan een baan van bijvoorbeeld 16, 24 of 32 uur per week. Hoe deze uren precies verdeeld zijn, ligt helemaal aan het soort parttime werk dat je zoekt. Zo werk je bij sommige werkgevers op vaste dagen per week, maar er zijn ook parttime banen waarbij jij zelf je eigen uren mag indelen. Werken wanneer het jou uitkomt, hoe ideaal is dat?

Wat voor soort parttime werk hebben jullie?

Bij ons vind je allerlei verschillende soorten parttime vacatures. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de logistiek als koerier of magazijnmedewerker. Liever in een winkel aan het werk? Ga dan voor een parttime baan als winkel- of verkoopmedewerker. Maar je kunt ook gaan voor een commerciële functie, promotiewerk of een baan in de administratie. Parttime vacatures vind je in alle soorten en maten. Scrol naar boven en vind jouw ideale parttime werk!

Hoe vind ik een leuke parttime vacature?

Heel simpel: klik hierboven op een stad of dorp bij jou in de buurt en bekijk alle parttime vacatures in deze regio. Geef volgens met de filters je eventuele andere voorkeuren aan en start je zoektocht naar de ideale parttime baan. Dus ben jij aan het studeren en zoek je een parttime baan voor in de avonduren? Of is een 40-urige werkweek echt niks voor jou en werk liever gewoon wat minder? Hier vind je ongetwijfeld parttime vacatures die bij jou passen.