Uitzendbureau Drachten

Regiokantoor Leeuwarden: hét kantoor van Friesland

Ook in Fryslân staan we klaar om werkgevers en jong talent aan elkaar te koppelen. We doen dat vanuit ons regiokantoor in Leeuwarden, waar een enthousiast team recruiters zich dagelijks bezighoudt met het maken van de beste matches. Ben jij op zoek naar talent voor jouw organisatie via een uitzendbureau in Drachten, Heerenveen, Sneek of elders in de provincie? Laat het ons weten, dan bespreken we samen jouw wensen en gaan we op zoek naar medewerkers die via ons uitzendbureau bij jou in Drachten aan de slag willen.

YoungCapital in regio Drachten

Flexibel personeel via een uitzendbureau dichtbij Drachten

Het ligt voor de hand om te kiezen voor ons uitzendbureau in regio Drachten als je zoekt naar flexibel personeel. Het is bij YoungCapital mogelijk om op of af te schalen wanneer nodig, zodat je bijvoorbeeld op drukke momenten extra werknemers in kunt zetten. Of zet juist een opdracht stop wanneer al het werk gedaan is. Als je kiest voor uitzenden, ontzorgen we je volledig. We maken dus niet alleen snel een goede match tussen jouw bedrijf en de werknemer, maar regelen ook het contract, zorgen dat het salaris wordt betaald en nemen de werkgeversrisico’s op ons. Meer weten? Of ben je benieuwd naar de andere opties? Check onze diensten hier en ontdek op welke manier ons uitzendbureau nabij Drachten jou kan helpen.

Onze specialisaties

Drachten staat in bloei en heeft een van de grootste economieën van Friesland. Niet gek dus dat we met ons uitzendbureau veel bedrijven in Drachten aan nieuw personeel hebben mogen helpen. Dankzij vele klanten uit de financiële dienstverlening, klantenservice, logistiek en administratieve sector kunnen we inmiddels wel zeggen dat we gespecialiseerd zijn in deze vakgebieden. Laat het vinden van die magazijnmedewerker, verkoopmedewerker of accountmanager dus maar aan ons over. Maar ook in andere vakgebieden gaan we geen uitdaging uit de weg. Dankzij ons grote netwerk en bereik vinden we vrijwel altijd een geschikte kandidaat die via ons uitzendbureau bij jou in Drachten aan de slag wil.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Drachten?

Ben je zelf op zoek naar een leuke job via een uitzendbureau in Drachten of omgeving? Bij YoungCapital vind je zowel flexibele bijbanen als uitdagende parttime en fulltime functies voor studenten, starters en young professionals. Wat dacht je van een commerciële baan als verkoopmedewerker? Of zet jouw eerste stappen in de financiële wereld bij een financieel bedrijf in deze regio. Op de pagina met vacatures in Drachten vind je alle mogelijkheden. Solliciteer op je favoriet, dan start je misschien binnenkort al met een nieuwe baan via ons uitzendbureau bij een bedrijf in Drachten.

Personeel gezocht? Wij bellen jou