Uitzendbureau Leerdam

Ons regiokantoor in Utrecht

Ben jij op zoek naar goed personeel of een toffe baan en wil je een uitzendbureau in de regio Leerdam inzetten? YoungCapital biedt je graag een helpende hand. Ons ervaren team in het regiokantoor in Utrecht staat altijd klaar om jou te helpen bij jouw zoektocht. Wij hebben een database vol enthousiastelingen die van start willen gaan in Leerdam en koppelen jou als bedrijf graag aan de juiste kandidaten. Neem contact op met onze recruiters of kom langs bij ons op kantoor. Met de auto ben je binnen een half uur bij ons. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Het kantoor is een kwartiertje lopen vanaf Utrecht Centraal en slechts 5 minuten vanaf Utrecht Vaartsche Rijn.

Ons uitzendbureau nabij Leerdam

Wil jij aan de slag als bezorger, hr-medewerker of juist als commercieel medewerker? Dat kan allemaal via ons uitzendbureau in de omgeving van Leerdam. Wij werken met diverse bedrijven om het aanbod voor jou lekker groot te houden. Of je nou parttime, fulltime, vast of tijdelijk werk zoekt, je vindt het via YoungCapital. Je hebt dus genoeg keuzes! Je bent welkom bij ons op het regiokantoor in Utrecht om jouw volgende stappen te bespreken. Ons kantoor is op loopafstand van Utrecht centraal, dus je bent er zo. Ben je benieuwd wat wij op dit moment allemaal voor jou open hebben staan? Kijk dan eens op onze pagina met vacatures in Leerdam.

Vind personeel via ons uitzendbureau nabij Leerdam

YoungCapital heeft een ontzettend grote database die dagelijks groeit. De regio Leerdam blijft niet achter, wij zijn continu bezig met het werven van kandidaten die ook echt hoge kwaliteit werk leveren. Goed personeel, daar doen we het voor bij ons uitzendbureau dichtbij Leerdam. Wij nemen het wervingsproces van jou over en sturen je alleen de kandidaten waarvan wij weten dat ze bij jouw bedrijf passen. Jij hoeft dan nog alleen een keuze tussen de beste van de besten te maken. Wel zo makkelijk.

De vakgebieden van ons uitzendbureau nabij Leerdam

Ons uitzendbureau in de buurt van Leerdam is gespecialiseerd in een breed scala aan vakgebieden en organisaties. Van onderwijsinstellingen en gemeenten tot online webwinkels en leasemaatschappijen, wij weten er alles van. Ook hebben we een speciaal team dat zich richt op het werven van kandidaten voor ondersteunende zorgfuncties: Utrecht Care. We vertellen jou hier graag meer over onder het genot van een kopje koffie. Kom langs op ons kantoor in Utrecht en wij leggen jou in detail uit wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Personeel gezocht? Wij bellen jou