Uitzendbureau Roermond

Ons regiokantoor in Maastricht

Wat er met ons uitzendbureau in Roermond is gebeurd? We hebben niet langer een vestiging in deze plaats. In plaats daarvan bedienen we deze stad nu vanuit ons regiokantoor in Maastricht. En dat loopt wel lekker, al zeggen we het zelf. Ons enthousiaste team op deze vestiging kent de provincie Limburg als geen ander en maakt dagelijks de beste matches tussen werkgevers en uitzendkrachten. Wil je zelf via een uitzendbureau in Roermond aan de slag? Of heeft jouw organisatie een opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op en ontdek wat ons team in Maastricht voor jou kan betekenen.

Vind personeel via ons uitzendbureau in Roermond

Ben je op zoek naar (flexibel) personeel via een uitzendbureau? In Roermond, Echt en omstreken loopt genoeg talent rond dat graag wil werken. Wij vinden de medewerker die bij jouw organisatie past. Dat kan een student zijn, maar ook een starter of een young professional. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan maken we een voorstel op maat. Je bepaalt zelf hoeveel we je uit handen nemen. Zo kunnen we enkel de werving & selectie verzorgen, waarna je de kandidaat zelf in dienst neemt. Maar het is ook mogelijk om veel meer door ons te laten regelen, van het contract en salaris tot trainingen.

Deze bedrijven gingen je voor

Je bent niet de enige die het handig vindt om personeel aan te nemen via een uitzendbureau in Roermond. Een heleboel opdrachtgevers gingen je voor, waardoor wij inmiddels een bak aan ervaring hebben en precies weten hoe we aan de wensen van organisaties kunnen voldoen. Zo helpen we de Designer Outlet in Roermond regelmatig aan geschikte horeca- en winkelmedewerkers. Ook in de rest van Limburg hebben we veel tevreden klanten, waaronder MediReva en DynaGroup. Neem contact met ons op en ontdek zelf de voordelen van personeel inhuren via een uitzendbureau in Roermond.

Werken via een uitzendbureau in Roermond

Er zijn genoeg mogelijkheden om via ons uitzendbureau in Roermond aan de slag te gaan in deze stad. De aanwezigheid van de Outlet zorgt voor veel werkgelegenheid, en ook winkels in het centrum zijn regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Lijkt zo’n baan in de detailhandel jou wel wat? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden in andere beroepsgroepen? Ontdek dan ons actuele aanbod op de pagina met vacatures in Roermond en omstreken. Solliciteer op je favoriet, dan kun je misschien binnenkort al aan de slag via ons uitzendbureau in Roermond.

Personeel gezocht? Wij bellen jou