Uitzendbureau Sliedrecht

Kom langs bij ons regiokantoor in Rotterdam

Wil jij via een uitzendbureau in Sliedrecht personeel inhuren of zelf aan het werk? Dan kunnen wij je helpen. Op YoungCapital.nl vind je namelijk diverse vacatures in deze regio. Ook hebben we een grote database aan kandidaten in Rotterdam en omstreken, dus ook in Sliedrecht. Wil je langskomen voor een kennismakingsgesprek of sollicitatiegesprek? Dan kun je terecht bij ons regiokantoor in het centrum van Rotterdam. Dit kantoor is op loopafstand van het station, dus je bent er zo.

Ons uitzendbureau in regio Sliedrecht

Zoek jij een parttime of fulltime vacature, of een leuke bijbaan voor bijvoorbeeld naast je studie? Ga dan via ons uitzendbureau in Sliedrecht aan het werk. Wij hebben in deze plaats namelijk diverse vacatures openstaan in allerlei dienstverbanden en beroepsgroepen, en voor diverse opleidingsniveaus. Ga bijvoorbeeld aan de slag in de klantenservice of als magazijnmedewerker. Ben jij op zoek naar iets specifieks? Geef dit aan met de filters links op de vacaturepagina, dan bekijk je alleen de voor jou relevante banen.

Klantenservice krachten gezocht?

Ons uitzendbureau nabij Sliedrecht is dé specialist op het gebied van klantenservice. Heb jij (jong) talent nodig om de klantenservice afdeling van je bedrijf te versterken? Dan helpen wij je graag verder. Wij hebben talloze kandidaten die wel raad weten met de telefoon, mail, app en chat. Zij helpen jouw klanten met al hun vragen en problemen. Of je nou op zoek bent naar fulltime toppers of parttime flexmedewerkers, in onze database vind je een groot aantal kandidaten met ervaring in de klantenservice. Als je er voor kiest om via ons uitzendbureau personeel in Sliedrecht in te huren, helpen wij je de beste medewerkers te vinden.

Neem contact op met ons uitzendbureau nabij Sliedrecht

Als je via ons uitzendbureau in Sliedrecht personeel in wilt huren, nemen wij dit proces graag van je over. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten wat je zoekt, en wij doen de rest. Dat lees je goed: het hele wervings- en selectieproces wordt je door onze recruiters uit handen genomen. Scheelt jou weer een hoop kostbare tijd en moeite. Interesse? Laat dan jouw gegevens achter op deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Personeel gezocht? Wij bellen jou