Uitzendbureau Venlo

Ons regiokantoor in Maastricht

Bij YoungCapital helpen we werkzoekenden en werkgevers uit het hele land aan een leuke baan of geschikte werknemers. Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in de regio Venlo? Ook dan zijn we er voor je. Vanuit ons regiokantoor in Maastricht helpt ons Limburgse team recruiters je graag verder. Neem dus gerust contact met ons op of kom langs op de vestiging voor een kop koffie en een goed (oriënterend) gesprek. Je vindt ons uitzendbureau in Maastricht aan de rand van de stad, op loopafstand van het station. Zien we je daar?

Neem personeel aan via een uitzendbureau in regio Venlo

YoungCapital staat voor je klaar als je op zoek bent naar talent voor jouw organisatie in Limburg. Neem bijvoorbeeld uitzendkrachten aan via ons uitzendbureau voor jouw bedrijf in Venlo, dan hoef je nergens meer naar om te kijken. We kunnen ook alleen de werving & selectie op ons nemen. Kort gezegd komt dit erop neer dat wij geschikte kandidaten voor je zoeken, die je vervolgens zelf in dienst neemt. Benieuwd naar de precieze mogelijkheden of het kostenplaatje? Laat je contactgegevens achter op deze pagina, dan bellen we er binnenkort over.

Winkelpersoneel in Venlo gezocht?

We hebben met ons uitzendbureau al veel winkels in Venlo aan klantvriendelijke winkelmedewerkers geholpen. Veel jongeren uit deze regio zijn op zoek naar een flexibele bijbaan, en de detailhandel is dan ideaal. Klop dus zeker bij ons aan als je een gemotiveerde weekendhulp of verkoopmedewerker zoekt voor jouw winkel. Onze vacatures bereiken de doelgroep razendsnel, waardoor jouw nieuwe medewerker vaak al op korte termijn via ons uitzendbureau bij jou in Venlo kan starten. Zoek je personeel in een andere beroepsgroep, zoals de logistiek, administratieve sector, sales of klantenservice? Ook daar weten we wel raad mee. Deel jouw wensen met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in de buurt van Venlo?

Wil jij via een uitzendbureau in Venlo of omgeving gaan werken? Onze vacatures in Venlo bieden genoeg mogelijkheden. Zo is er in deze winkelstad veel werk in de detailhandel te vinden. Ook Duitsers komen hier graag winkelen, dus talenkennis komt zeker van pas. Ook in de klantenservice en logistiek zijn leuke banen te vinden. Stroop bijvoorbeeld je mouwen op als magazijnmedewerker of verzorg de zakelijke klantenservice van een bekende bank. Welke uitdaging ga jij aan via ons uitzendbureau in de regio Venlo?

Personeel gezocht? Wij bellen jou