Uitzendbureau Venray

Ons regiokantoor in Maastricht

Op zoek naar talent dat via een uitzendbureau in Venray wil werken? We helpen je graag bij jouw zoektocht vanuit ons regiokantoor in Maastricht. Het team op deze vestiging is verantwoordelijk voor het MKB van heel Limburg en kent de markt én de kandidaten van deze provincie als geen ander. Grote namen als MediReva en DynaGroup gingen je al voor en behoren tot onze trouwe (en tevreden!) klanten. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs bij ons uitzendbureau in Maastricht, dan bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden.

Vind nieuwe medewerkers via een uitzendbureau in regio Venray

Heb jij moeite met het invullen van die openstaande vacatures? Laat dat maar aan ons over. We vinden voor jou geschikte kandidaten die via ons uitzendbureau in Venray aan het werk willen, en nog snel ook. We weten precies hoe we met onze vacatures de doelgroep bereiken en hebben daarnaast een goed gevulde database vol met studenten, starters en young professionals die lekker aan de slag willen. Houd je liever zelf de touwtjes in handen? Er zijn verschillende manieren waarop je via ons uitzendbureau werknemers in Venray kunt aannemen. Bekijk onze diensten eens en ontdek welke manier bij jouw organisatie past.

Onze specialisaties

Ons team op de vestiging Maastricht heeft het maar druk met alle aanvragen uit Venray en omgeving. Er zijn namelijk veel organisaties die via ons uitzendbureau personeel zoeken in Venray. We hebben vooral veel klanten in de detailhandel, logistiek en administratieve sector. En dat komt goed uit, want er zijn altijd wel jongeren te vinden die willen aanpakken of ervaring willen opdoen in een van deze sectoren. Is jouw organisatie actief in een andere beroepsgroep? Geen probleem. Dankzij ons grote netwerk en jarenlange ervaring vinden we vrijwel altijd een geschikte kandidaat voor de job. Wedden dat we ook voor jouw organisatie een leuke medewerker vinden die via ons uitzendbureau voor jouw bedrijf in Venray aan de slag wil?

Werken via een uitzendbureau in Venray

Ben je op zoek naar een leuke baan via een uitzendbureau in Venray? Grote kans dat je er een vindt tussen onze vacatures in Venray, of je nou een bijbaan zoekt of parttime of fulltime aan de slag wilt. Je vindt hier diverse uitdagingen, bijvoorbeeld als winkelmedewerker en magazijnmedewerker. Maar ook in de sales, administratieve en financiële sector bieden we via ons uitzendbureau werk in Venray aan. Met je YoungCapital-profiel solliciteer je eenvoudig online op je favoriete functie. Eerst even sparren met een van onze recruiters? Ons team in Maastricht staat voor je klaar.

Personeel gezocht? Wij bellen jou