Horeca vacatures in de provincie Overijssel

Er zijn 11 horeca vacatures in de provincie Overijssel gevonden.

Woon jij in de mooie provincie Overijssel, en ben je op zoek naar een leuke fulltime baan of bijbaan? Maak jij graag mensen blij en houd je niet van stilzitten? Dan is een baan in de dynamische horecabranche echt iets voor jou. Geen dag is hetzelfde als je in de horeca werkt! Elke dag kom je in contact met mensen, en je werkzaamheden zijn steeds verschillend. Je tapt biertjes, serveert eten, neemt bestellingen op of je maakt cocktails. Zie jij een afwisselende baan in de horeca wel zitten? Ook in Overijssel kun je in deze leuke branche aan de slag. Wij hebben alle horeca vacatures in Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd of er iets voor jou bij zit? Kijk dan snel verder!


Werken als cateringmedewerker in Overijssel

Heb jij het liefst een baan met veel afwisseling? Vind jij werken met mensen fijn, en is het voor jou een eitje om vier borden tegelijk te serveren? Dan is een baan als cateringmedewerker iets voor jou. Elke dag is anders, en je komt op verschillende plekken. De ene keer bereid je broodjes, de andere keer serveer je soep en drankjes. Zie jij werken als cateringmedewerker in Overijssel wel zitten? Kijk dan snel bij onze vacatures, en solliciteer vandaag nog!

Word horecamedewerker in Overijssel

Er zijn genoeg leuke horecagelegenheden in Overijssel om bij te werken! Er zijn zat gezellige restaurants en leuke barretjes waar je aan de slag kunt. Maak jij makkelijk een praatje met mensen, en zit je liever niet stil? Vind jij het geen probleem om met vijf dingen tegelijk bezig te zijn? Oftewel: is werken in de horeca echt iets voor jou? Kijk dan zeker bij de vacatures voor horecamedewerker in Overijssel die wij open hebben staan!

Meer informatie

Werken op jouw favoriete festivals. Ga aan de slag als freelancer via YoungOnes.

Vrijwilligerswerk: ga aan de slag als kok

Studeren, lekker verdienen, en geen verplichtingen. Word freelancer!

Wil jij aan de slag bij de grootste evenementen? Meld je snel aan bij YoungOnes!

Met opgestroopte mouwen de spoelkeuken onder handen nemen? Start als freelancer!

Gemiddeld €15 per uur verdienen? Ga aan de slag als freelancer in de bediening!

Bijbaan als afwasser of spoelhulp bij jou in de buurt (pool)

Bijverdienen en ervaring opdoen met een bijbaan als keukenhulp (pool)

Goed bijverdienen met een bijbaan in de horeca (pool)

Leuke bijbaan bij een pretpark of dierentuin? Geef je op voor onze pool

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!