ICT-vacatures in de provincie Overijssel

Er zijn 13 ICT-vacatures in de provincie Overijssel gevonden.

Jij hebt een bètastudie of informatica-opleiding afgerond, bent nauwkeurig en creatief en daarnaast gek op programmeren en aan websites knutselen. Daarom zoek je nu een leuke baan in de ICT. YoungCapital helpt je graag met het vinden daarvan! Bij onze ICT-vacatures in Overijssel staan vele parttime en fulltime vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Met je YoungCapital-profiel doe je dit al binnen vijf minuten.


Werken als app-developer in Overijssel

Als app-developer bedenk, maak, test en onderhoud jij apps. Op basis van de wensen van de het bedrijf over het doel van de app en wat deze moet kunnen, bedenk jij een ontwerp. Na goedkeuring ontwikkel jij samen met anderen de nieuwe applicatie en test je deze. Als klanten of collega’s vragen of problemen hebben, sta jij paraat. Ook houd je in de gaten of de apps goed blijven werken en of ze moeten worden aangepast. Spreekt deze functie je aan en kun jij goed samenwerken, onder tijdsdruk presteren en ben je creatief en nauwkeurig? Check dan onze app-developer vacatures in Overijssel!

Word PHP-developer in Overijssel

Jij ontwerpt en programmeert onder meer websites en apps in de programmeertaal PHP en implementeert deze vervolgens. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan contentmanagementsystemen (CMS), blogs en fora. Op basis van de wensen van het bedrijf bedenk jij een PHP-toepassing. Na het testen en online gaan hiervan, onderhoud je de toepassing en kijk je hoe je hem steeds weer kunt verbeteren. En hebben mensen problemen met het gebruik? Jij helpt ze uit de brand. Om een goede PHP-ontwikkelaar te zijn, ben je zelfstandig, innovatief en resultaatgericht en kun je goed met mensen samenwerken. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Bekijk dan snel onze PHP-developer vacatures in Overijssel!

Meer informatie

DevOps Engineer in de regio Nijmegen

Start morgen al als ICT medewerker bij bedrijven in of rondom Zwolle!

Ga morgen al aan de slag als ICT medewerker in Utrecht!

Sta stand-by als ICT medewerker (migratie) noord-Nederland

IT traineeship in Groningen, Leeuwarden of Zwolle!

Allround developer worden? Dat kan met ons DevOps Engineer traineeship!

Internationale klantenservice medewerker in Enschede

Part-time callcenter agent in Enschede

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Junior Project­manager IT in Enschede

Senior Software Engineer (Backend developer, PHP en/óf Java) in Enschede

Senior Projectmanager IT in Enschede