ICT-vacatures in de provincie Limburg

Er zijn 12 ICT-vacatures in de provincie Limburg gevonden.

Heb jij een opleiding in de ICT afgerond en wil je nu graag aan het werk in het zuiden van het land? Check dan onze ICT-vacatures in Limburg! Of het nu om een traineeship of een baan als developer gaat, YoungCapital heeft alle openstaande vacatures in Limburg voor je bij elkaar staan. Dat is dus makkelijk solliciteren op die leuke baan!


Aan de slag als softwaredeveloper in Limburg

Heb jij een opleiding informatica gevolgd en wil je nu graag bij een bedrijf software of informatiesystemen gaan ontwikkelen? Dan is softwaredeveloper dé baan voor jou! Je bouwt software- en informatiesystemen om zo het werk voor je collega’s makkelijker te maken. Je schrijft niet alleen de programmeertaal, maar bent vaak verantwoordelijk voor het hele proces. Zo bedenk je allereerst hoe de problemen en vragen vanuit de organisatie opgelost kunnen worden met een computerprogramma. Je zoekt de juiste systeemstructuur en na het ontwikkelen van de software test je deze en schrijf je de gebruikershandleiding. Durf jij deze uitdaging aan? Bekijk dan onze softwaredeveloper vacatures in Limburg, en solliciteer snel!

Word front-end developer in Limburg

Jij bouwt als front-end developer de ‘voorkant’ van een website, dus het deel dat zichtbaar is voor de bezoeker. Jij zorgt op technisch gebied onder meer voor de HTML, CSS en JavaScript, maar kijkt ook naar de gebruiksvriendelijkheid van de site. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de website er goed uitziet en goed werkt in verschillende soorten browsers, resoluties en op allerlei verschillende apparaten. Ook let je op de laadtijd van de pagina en zorg je ervoor dat de site geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dus makkelijk wordt gevonden. Een hele veelzijdige functie dus! Lijkt deze baan je leuk? Kijk dan zeker bij onze front-end developer vacatures!

Meer informatie

ICT medewerker als support engineer in Sittard

Per direct: parttime klantenservice medewerker vanuit huis!

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Kom werken als Servicedeskmedewerker bij KPN in Maastricht

Word servicedeskmedewerker bij KPN in Maastricht

Word opgeleid tot Software Developer in Nijmegen!

IT Traineeship in regio Eindhoven

IT traineeship tot DevOps Engineer in Den Bosch!

Leer programmeren op ons platform voor een IT Traineeship

ICT medewerker als onsite support engineer (landelijk)

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)