Provincies

ICT-vacatures in de provincie Friesland

Er zijn 13 ICT-vacatures in Friesland gevonden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de ICT in het noorden van het land? Zoek dan op YoungCapital naar de ICT-vacatures in Friesland en je vindt vást een leuke parttime of fulltime vacature! En solliciteren op die ene toffe baan gaat ook nog eens heel makkelijk! Met je YoungCapital-profiel is je sollicitatie al binnen vijf minuten verstuurd.


Volg een IT-traineeship in Friesland

Ben jij kortgeleden afgestudeerd van het hbo of de universiteit in een bèta- of informaticaopleiding? En wil je graag nog veel meer leren en uiteindelijk carrière maken in de IT? Dan is een IT-traineeship een logische stap! Er zijn onder andere traineeships die je opleiden tot Java-developer, softwareontwikkelaar of allround programmeur. Tijdens je traineeship ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, waar je na ongeveer een jaar in dienst treedt. Een mooie eerste stap in je carrière! Klinkt goed, toch? Check onze IT-traineeship vacatures in Friesland, en reageer vandaag nog!

Een baan als softwaredeveloper in Friesland

Als softwaredeveloper ontwikkel en bouw jij software- en informatiesystemen. Jij kunt goed computerprogramma’s bedenken die technische vragen en problemen in het bedrijf oplossen. Hiervoor ben je creatief, nauwkeurig en analytisch sterk. Verder ben je altijd bezig jezelf te ontwikkelen in nieuwe technologieën. Als softwareontwikkelaar bouw je niet alleen het programma. Je bent ook verantwoordelijk voor het analyseren van problemen en vragen, het selecteren van de benodigde technologie en het testen van het eindproduct. Daarnaast schrijf je documentatie; niet alleen voor de softwaregebruikers, maar ook voor je IT-collega’s die met het programma moeten werken. Communicatie is dus ook van groot belang als softwaredeveloper. Is deze functie echt iets voor jou? Kijk dan naar onze softwaredeveloper vacatures in Friesland!

Meer informatie

NIEUW: IT Traineeship tot Informatie Analist

Traineeship tot junior Java developer in Noord-Nederland

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Traineeship tot junior Informatie Analist met baangarantie!

Word software engineer in Leeuwarden!

Snel apps ontwikkelen? Start nu als Low Code developer!

Junior developer Powerapps gezocht bij innovatief bedrijf in Heerenveen

Leer programmeren met ons online platform, start in een IT traineeship

Maak een carrièreswitch met een IT traineeship van YoungCapital NEXT!

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)