Schoonmaak vacatures in Almere

Er zijn 13 schoonmaak vacatures in Almere gevonden.

Jij houdt niet van stilzitten, en je huis is altijd superschoon. Je vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken, en je weet precies hoe je ramen en tapijten weer zo schoon mogelijk krijgt. Ben jij dit? Dan is een baan in de schoonmaak wel iets voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaker of als operator. In Almere kan het allemaal. Schoonmaker is een perfect baantje om naast je studie te doen. Het is flexibel, je werkt in een gezellig team en je verdient lekker bij. Wil je doorgroeien in de schoonmaak? Ook dat kan. Kijk eens bij de schoonmaak vacatures in Almere die we bij YoungCapital hebben openstaan, en solliciteer vandaag nog!


Word schoonmaker in Almere

Vind je het niet erg om je handen vuil te maken, en ben je graag lekker actief bezig? Kortom: zie jij een (bij)baan als schoonmaker in Almere wel zitten? Mooi, want wij hebben schoonmaak vacatures in Almere voor je. Als schoonmaker komt jouw oog voor detail goed van pas. Jij zorgt ervoor dat alles er weer spic en span uitziet. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een kantoor of een school. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk snel verder!

Werken als operator in Almere

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorg je graag voor een blij gevoel bij klanten? Als operator zorg jij ervoor dat alle koffie- en snackautomaten in een bedrijf goed gevuld én schoon zijn. Je werkt niet bij één bedrijf, maar gaat langs bij meerdere bedrijven. Zo ben je lekker onderweg. Zie jij dit wel zitten? Bekijk dan snel onze vacatures voor operator in Almere.

Word facilitair medewerker in Almere

Ben jij de gastvrijheid zelve en zit je niet graag stil? Je kunt dan aan de slag als facilitair medewerker in Almere. Je gaat bijvoorbeeld bij mensen thuis helpen met verschillende huishoudelijke taken. Hierbij is het ook belangrijk dat je communicatief sterk bent; je maakt graag een praatje met je klanten. Je kunt ook facilitair medewerker zijn bij een bedrijf. Jij zorgt ervoor dat de lunch klaarstaat, je wast af en zorgt dat alle post bij de juiste mensen terechtkomt.

Meer informatie

Tijdelijk facilitair medewerker in Hilversum

Flexibel werken voor €15 p/u, word zzp'er via YoungOnes!

Verdien €15 p/u bij Centerparcs en Roompot als freelancer!

Flexibele bijbaan als afwasser voor gemiddeld €15 p/u!

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

FT wasstraat medewerker BOB Autowas Hilversum

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Schoonmaker in Amersfoort

Schoonmaker in Amsterdam

Batmaid Schoonmaker in Amsterdam (v/m/x)

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Wasstraatmedewerker in Amsterdam