Plaatsen

Vacatures recruiter Amersfoort

Er zijn 1 recruiter vacatures in Amersfoort gevonden.

Jij hebt een vlotte babbel en wanneer je een nieuw iemand ontmoet, weet je binnen no time wat voor persoon je voor je hebt. Deze skills wil jij natuurlijk optimaal gebruiken, dus ben je op zoek naar een leuke baan of stage waar ze aan te pas komen. Het liefst bij een jong bedrijf waar je veel kunt leren. En je bent altijd al nieuwsgierig geweest naar wat recruitment precies inhoudt. Herkenbaar? Check dan deze recruiter vacatures voor recruiter in Amersfoort.

Als recruiter in Amersfoort ga jij aan de slag voor YoungCapital zelf. Je werkt vanuit de YoungCapital-vestiging in Amersfoort en zoekt hier de beste kandidaten voor jouw klanten. Je hebt constant contact met klanten en kandidaten, schrijft vacatures, voert sollicitatiegesprekken en vindt zo de beste match voor jouw klant. Ook blijf je contact houden met kandidaten als ze bij het bedrijf geplaatst zijn. Zo verveel jij je nooit als recruiter in Amersfoort.

Recruiter in Amersfoort

Goed om te weten als je besluit om als recruiter in Amersfoort te gaan werken: de stad is makkelijk te bereiken. Met een centrale ligging in Nederland kom je makkelijk in steden zoals Utrecht, Amsterdam en Apeldoorn. Het kantoor zelf bereik je ook zonder probleem, of je nu reist met de auto of met het ov.

Nog een laatste puntje over werken bij YoungCapital: bij ons krijg je ook de kans aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Als recruiter bij YoungCapital krijg je namelijk automatisch toegang tot de YoungCapital University, waar je trainingen kunt volgen over zaken als overtuigend schrijven of spreken voor een publiek. Dat maakt jou alleen maar een betere recruiter.

Klaar voor een nieuwe stap? Check dan de recruiter vacatures hieronder en word recruiter in Amersfoort.

Meer informatie