Functies

Plaatsen

Callcenter vacatures in Amsterdam

Er zijn 11 onderwijs vacatures in Amsterdam gevonden.

Ben jij goed in het overbrengen van kennis en ben je dol op kinderen? Heb jij je diploma op zak en sta je te popelen om aan het werk te gaan? Kijk dan snel of er een vacature in het onderwijs bijzit voor jou. Sta jij graag voor de klas en heb jij een passie voor lesgeven? Ga dan aan de slag als leraar of docent in Amsterdam. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken in het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs of in het speciaal onderwijs. Belangrijk is dat jij een lesbevoegdheid hebt, dan kun je misschien wel snel aan de slag als leerkracht in Amsterdam. Solliciteer snel en gemakkelijk met jouw YoungCapital-profiel.

Werken in Amsterdam

Als je gaat werken in het onderwijs in Amsterdam, kom je in een super veelzijdige stad te werken. Iedere buurt in Amsterdam is weer anders en heeft zijn eigen identiteit. Na werktijd is er genoeg te doen in Amsterdam. Er is altijd wel een leuk restaurantje in de buurt, waar je gezellig met collega’s iets kunt gaan eten of drinken. Natuurlijk kun je ook gaan winkelen, naar de bioscoop of het theater. Er is voor ieder wat wils in Amsterdam!

Word docent in Amsterdam

Ben jij goed in Nederlands, Engels of wiskunde? Of misschien wel in geschiedenis of natuurkunde? Heb jij een docentenopleiding gevolgd en wil jij graag fulltime of parttime aan de slag op een school in Amsterdam? Dat kan! Bij YoungCapital hebben we regelmatig leuke en uitdagende vacatures voor docenten in Amsterdam.

Leerkrachten gezocht in Amsterdam

Wil jij graag een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van kinderen? Heb jij de Pabo afgerond, of heb je een lesbevoegdheid en wil jij graag juf of meester worden in Amsterdam? Kijk snel of we een leuke vacature voor jou hebben en solliciteer vandaag nog! Wie weet ga jij dan binnenkort wel aan de slag in het onderwijs in Amsterdam.

Meer informatie

Echt Onderwijs zoekt leerkrachten voor een instroomgroep

Top Job

Echt Onderwijs is op zoek naar leerkrachten onderbouw

Top Job

Echt Onderwijs zoekt met spoed voor meerdere scholen (Inval-)Leerkrachten

Top Job

Ga aan de slag als invalleerkracht op verschillende basisscholen in Amsterdam

Parttime studiebegeleider in regio Hilversum

Voor de klas als inval leerkracht

Per direct sportdocenten gezocht voor in het primair onderwijs

Goed betaalde bijbaan: bijles geven bij jou in de buurt (pool)

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

Echt Onderwijs zoekt startende leerkrachten in Amsterdam

Echt Onderwijs is op zoek naar Docenten Voortgezet onderwijs