Zorg vacatures in Assen

Er zijn 16 zorg vacatures in Assen gevonden.

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan in de zorg? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres. Wij kunnen jou bijvoorbeeld aan een baan helpen als huishoudelijke hulp, waarbij je zorgt dat het huis van de patiënten schoon en netjes is. Liever iets meer zorggerelateerd? Dan kun je ook aan de slag als verpleegkundige of thuiszorgmedewerker in Assen. Via je YoungCapital-profiel kun je heel snel solliciteren. Vergeet niet je cv en motivatiebrief mee te sturen. Wil jij dus binnenkort aan de slag met een leuke baan? Kijk dan tussen de zorg vacatures in Assen en solliciteer direct.

Word verpleegkundige in Assen

Heb jij je zorgdiploma's op zak en zoek je naar een leuke fulltime of parttime baan? Word dan verpleegkundige in Assen. Jij zorgt dat het de patiënten aan niets ontbreekt en werkt hard om iedereen van dienst te zijn. Is dat iets voor jou? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet kun je snel aan de slag.

Thuiszorgmedewerker gezocht in Assen

Weet jij hoe je iemand moet verzorgen en heb je daar diploma's voor? Ga dan aan het werk als thuiszorgmedewerker in Assen. Jij komt bij de patiënten thuis en verzorgt ze zo goed mogelijk. Tijdens het verzorgen maak je gezellig een praatje en doe je je werk. Klinkt dit als een geschikte baan voor jou? Kijk dan eens tussen de zorg vacatures in Assen en solliciteer direct.

Gezocht: huishoudelijke hulp in Assen

Vind jij het lekker om schoon te maken en vind je het geen probleem om dit in het huis van iemand anders te doen? Ben je daarnaast erg sociaal? Word dan huishoudelijke hulp in Assen. Je hebt veel contact met mensen en bent lekker actief bezig. Iets voor jou? Kijk dan tussen de zorg vacatures in Assen.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een baan in de zorg in Assen?
    Bij YoungCapital vind je een breed aanbod aan zorg vacatures in Assen. Of je nu op zoek bent naar een baan als verpleegkundige, thuiszorgmedewerker of huishoudelijke hulp, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.
  • Wat zijn de voordelen van werken in de zorg in Assen?
    Werken in de zorg in Assen biedt je de kans om echt iets te betekenen voor anderen. Daarnaast biedt het flexibele werktijden en de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan.
  • Heb ik specifieke diploma's nodig om in de zorg in Assen te werken?
    Voor de meeste zorgvacatures in Assen zijn relevante diploma's vereist. Dit kan variëren van een diploma voor huishoudelijke hulp tot gespecialiseerde zorgdiploma's voor verpleegkundigen of thuiszorgmedewerkers.

Ga werken als helpende plus in de zorg

Ga werken als helpende in de zorg

Ga werken als verzorgende IG in de zorg

Ga werken als verpleegkundige in de zorg

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Vakantiewerk huishoudelijke hulp in Assen

Huishoudelijke hulp in Assen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Vakantiewerk huishoudelijke hulp in Groningen

Persoonlijk Begeleider Kortdurend Verblijf in Groningen

Huishoudelijke hulp in Groningen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten