Juridische vacatures in Breda

Er zijn 13 juridische vacatures in Breda gevonden.

Heb jij veel verstand van rechten en ben jij klaar om een bijbaan in die richting te krijgen? Hier krijg je dan de kans om meer kennis op te doen in dit vakgebied. Maar misschien wil jij al fulltime in deze branche aan de slag maar heb je nog niet de juiste vacature gevonden. YoungCapital heeft verschillende juridische vacatures in Breda en misschien zit daar wel iets voor jou tussen! Met je YoungCapital-profiel kun je binnen een paar tellen solliciteren. Vergeet dan alleen niet om ook je motivatiebrief en cv mee te sturen. Dus laat alles uit je handen vallen en ga meteen verder kijken en solliciteren!

Werken in Breda

Wil jij in een stad aan het werk met historie en een bosrijke omgeving? Dan ben je in de bruisende stad Breda aan het juiste adres. Er zijn verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken in het weekend of na werktijd. Daarnaast kun je natuurlijk altijd met je collega’s lekker een hapje en een drankje doen in de stad. Liever shoppen? Ook dat kan in dit grote, ruim opgezette centrum. Breda heeft verschillende parken waar je lekker kunt wandelen, fietsen of hardlopen om ook je energielevel een beetje op pijl te houden. Klinkt dit als een stad voor jou? Kijk dan eens bij de juridische vacatures in Breda.

Word jij juridisch medewerker in Breda?

Ben jij bezig met een studie rechten of heb je die net afgerond? Zoek jij een leuke baan in de branche op fulltime of parttime basis? Ga dan aan de slag als juridisch medewerker in Breda. Jij verdiept je in de nodige materie en bent een echte aanpakker. Klopt dat? Solliciteer dan direct.

Meer informatie

Word adviseur bedrijfsvoering bij De Belastingdienst in Breda

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Fulltime juridisch administratief medewerker

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Fulltime adviseur bedrijfsvoering bij De Belastingdienst in Breda

Start als fulltime Financieel Analist bij Rabobank

Fulltime CDD analist bij de Rabobank bij jou in de buurt

Landelijk gezocht: Jurist publieke sector

Landelijk gezocht: Jurist publieke sector

Wordt beleidsadviseur bij jou in de buurt!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Aan het werk in het Sociaal Domein

Traineeship juridisch medewerker

Word WMO consulent bij jou in de buurt!

Vrijwilligerswerk als juridisch adviseur

Fulltime financieel traineeship bij jou in de buurt