Promotiewerk vacatures Den Helder

Er zijn 11 promotiewerk vacatures in Den Helder gevonden.

Praat jij iedereen de oren van het hoofd? Ben je niet verlegen en zoek je een leuke (bij)baan in Den Helder? Look no further. Bij de promotiewerk vacatures in Den Helder zit je helemaal goed. Centen verdienen door de hele dag een beetje te ouwehoeren, prachtig toch? De promotiewerk vacatures in Den Helder hebben zowel parttime als fulltime banen in de aanbieding. The best part? De uren zijn flexibel in te delen, dus deze baan is ideaal voor naast je studie, hobby’s of gezin. Benieuwd wat de promotiewerk vacatures in Den Helder voor jou in petto hebben? Check het hieronder.

Talk that talk als promotiemedewerker

Jij bent een echte smooth talker. Toch? Waarom ga je geen geld verdienen met die vlotte babbel van je? Als promotiemedewerker promoot je bedrijven of deel je samples uit, vaak op de leukste locaties of evenementen. Karmapunten scoren? Tussen de promotiewerk vacatures in Den Helder vind je ook genoeg vacatures voor goede doelen. Geld verdienen voor charity terwijl je eigen portemonnee er ook dikker van wordt.

Hello, hello, hello. Word gastvrouw of gastheer in Den Helder

Als gastvrouw of gastheer ben jij het warme welkom voor elke gast. Begroeten, introducties maken, jassen aannemen, de weg wijzen en vragen beantwoorden: jij doet het allemaal. Geen rocketscience dus. Zolang je vriendelijk en gastvrij bent staat er tussen de promotiewerk vacatures in Den Helder genoeg leuks voor jou.

Meer informatie

Werk als horecamedewerker op het marinefeest in Den Helder

Werk 27 juni als host op het marinefeest in Den Helder

Parttime schoonmaak baan bij een hotel in Callantsoog

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..