ICT vacatures Dordrecht

Er zijn 14 ict vacatures in Dordrecht gevonden.

Spreek jij de taal van ICT vloeiend? Of heb je nog niet alle skills onder de knie, maar kun je niet wachten om alles te leren over Scrum, testing, DevOps of datamodellering? Dan hebben we een heleboel toffe ICT vacatures in Dordrecht en omgeving voor je. Van fulltime startersfuncties tot banen voor echte ICT-pro’s. En van bijbanen tot traineeships. Er zit zeker een job tussen onze ICT vacatures in Deventer die bij je past, je moet hem alleen nog even vinden. Kwestie van scrollen, filteren en klikken. Easy peasy.

Fulltime aan de bak met de ICT vacatures in Dordrecht

Ben jij klaar voor the real deal? Top, want er is veel vraag naar ICT’ers die 40 uur per week willen knallen. Misschien heb je al wat ervaring als developer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Of kom je net uit de schoolbanken en kun je niet wachten om je geleerde skills in de praktijk te brengen. Het kan met de fulltime ICT vacatures in Dordrecht en omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als software developer, ICT-servicemedewerker of systeembeheerder?

Eh… Ik ben nog niet zo ervaren

Geeft niet. De ICT vacatures in Dordrecht zijn er voor iedereen. Ook voor enthousiaste whizzkids die wat willen bijverdienen met hun hobby. Geef bijvoorbeeld computerles aan ouderen en help ze met het installeren van apps of wifi. Wil jij je carrière kickstarten, maar heb je nog niet genoeg skills in huis? Check dan ook onze IT-traineeships eens. Je volgt dan een leertraject op maat, inclusief bootcamps, intensieve trainingen, certificaten, relevante praktijkervaring én een salaris. Als je het programma hebt afgerond ben je junior developer en heb je volop mogelijkheden om door te groeien. We zeiden het toch: de ICT vacatures in Dordrecht en omstreken hebben voor ieder wat wils.

Meer informatie

Fulltime technical call center specialist gezocht voor een sportief bedrijf in Capelle aan den IJssel

Per direct technical call center specialist gezocht voor een sportief bedrijf in Capelle aan den IJssel

IT-traineeship in Amsterdam: leren en werken tegelijk

PHP Developer bij snel groeiende start-up in Breda

Dit IT traineeship leidt jou op tot Big Data Engineer!

Aan de slag als software developer via YoungCapital NEXT

Geen hbo/wo studie afgerond? Wij zoeken een IT-trainee zonder diploma

IT Traineeship in regio Eindhoven

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder