ICT vacatures Ridderkerk

Er zijn 15 ICT vacatures in Ridderkerk gevonden.

Cloud? Datamodellering? Scrum en DevOps? Als jij enig idee hebt waar wij het over hebben, dan zit je goed bij de ICT vacatures in Ridderkerk. Je vindt hier toffe uitdagingen voor echte programmeer-pro’s, maar ook whizzkids zonder relevante werkervaring zijn welkom. Scrol eens door de ICT vacatures in Ridderkerk op deze pagina, en ontdek wat ze voor jou in petto hebben.

ICT vacatures in Ridderkerk: voor ieder wat wils

Tijd om te starten met de the big business? Fulltime knallen als ervaren IT’er? Of ben je juist nog even niet toe aan een werkweek van 40 uur? De ICT vacatures in Ridderkerk en omgeving kunnen IT’ers in alle soorten en maten gebruiken. Zet bijvoorbeeld technische vraagstukken om in slimme oplossingen als helpdeskmedewerker in Rotterdam of kickstart je carrière als junior programmeur.

Leren en werken met de ICT vacatures in Ridderkerk

Wil jij jezelf eerst verder ontwikkelen en aan je programmeerskills werken voordat je aan de slag gaat met een leuke ICT vacature in Ridderkerk? Check dan de IT-traineeships van YoungCapital eens. Zo leer je in no-time alles over Cloud, SQL, Scrum, testing of waar jouw interesses ook maar liggen. Geen zin om eindeloos in de schoolbanken te zitten? No worries, want met een traineeship combineer je leren met werken. Zodra de intensieve bootcamp achter de rug is, ga jij namelijk meteen fulltime én betaald aan de slag. Hoe nice is dat?

Niet alléén voor technische types

Haakte jij al af bij DevOps? Dan zijn de ICT vacatures in Ridderkerk misschien toch niet helemaal your cup of tea. Geen paniek, want óók voor jou hebben we een leuke uitdaging. Ben jij commercieel juist ijzersterk? Of wil je aan de slag in de horeca? Er staan toffe vacatures open in allerlei beroepsgroepen. Dus klik eens rond en solliciteer op de baan die bij jou past.

Meer informatie

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder

Top Job

IT-traineeship in Amsterdam: leren en werken tegelijk

Financial Data Traineeship omgeving Rotterdam

IT-traineeship tot Java programmeur in regio Rotterdam

Dit IT traineeship leidt jou op tot Big Data Engineer!

Traineeship tot junior IT consultant in Zuid-Holland!

Aan de slag als software developer via YoungCapital NEXT

Word C#.NET software developer in Noord-Oost Nederland

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Leer programmeren op ons platform voor een IT Traineeship

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!