ICT vacatures Ridderkerk

Er zijn 14 ICT vacatures in Ridderkerk gevonden.

Cloud? Datamodellering? Scrum en DevOps? Als jij enig idee hebt waar wij het over hebben, dan zit je goed bij de ICT vacatures in Ridderkerk. Je vindt hier toffe uitdagingen voor echte programmeer-pro’s, maar ook whizzkids zonder relevante werkervaring zijn welkom. Scrol eens door de ICT vacatures in Ridderkerk op deze pagina, en ontdek wat ze voor jou in petto hebben.

ICT vacatures in Ridderkerk: voor ieder wat wils

Tijd om te starten met de the big business? Fulltime knallen als ervaren IT’er? Of ben je juist nog even niet toe aan een werkweek van 40 uur? De ICT vacatures in Ridderkerk en omgeving kunnen IT’ers in alle soorten en maten gebruiken. Zet bijvoorbeeld technische vraagstukken om in slimme oplossingen als helpdeskmedewerker in Rotterdam of kickstart je carrière als junior programmeur.

Leren en werken met de ICT vacatures in Ridderkerk

Wil jij jezelf eerst verder ontwikkelen en aan je programmeerskills werken voordat je aan de slag gaat met een leuke ICT vacature in Ridderkerk? Check dan de IT-traineeships van YoungCapital eens. Zo leer je in no-time alles over Cloud, SQL, Scrum, testing of waar jouw interesses ook maar liggen. Geen zin om eindeloos in de schoolbanken te zitten? No worries, want met een traineeship combineer je leren met werken. Zodra de intensieve bootcamp achter de rug is, ga jij namelijk meteen fulltime én betaald aan de slag. Hoe nice is dat?

Niet alléén voor technische types

Haakte jij al af bij DevOps? Dan zijn de ICT vacatures in Ridderkerk misschien toch niet helemaal your cup of tea. Geen paniek, want óók voor jou hebben we een leuke uitdaging. Ben jij commercieel juist ijzersterk? Of wil je aan de slag in de horeca? Er staan toffe vacatures open in allerlei beroepsgroepen. Dus klik eens rond en solliciteer op de baan die bij jou past.

Meer informatie

Fulltime frontend developer bij grote organisatie in Rotterdam

Software Engineer in omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Ga fulltime aan de slag als Servicedeskmedewerker bij een internationaal bedrijf in Schiedam

Netwerk engineer

Bijverdienen? Sta stand-by als IT-migratie medewerker in de Randstad

Start als SAP developer met een traineeship in de Randstad

Backend developer

Frontend developer

Volg een IT traineeship tot SAP consultant in de Randstad!

Volg een IT traineeship bij YoungCapital NEXT in Rotterdam!

Medior low-code developer in omgeving Leiden

Start met een fulltime IT traineeship in Utrecht!

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)