ICT-vacatures in Gorinchem

Er zijn 13 ICT-vacatures in Gorinchem gevonden.

Woon jij in Gorinchem of omgeving, en ben je op zoek naar een leuke baan in de ICT? Wil je fulltime aan de slag als front-end developer, of zoek je een parttime baan als Java-developer? Het kan allemaal! We hebben bij YoungCapital alle leuke ICT-vacatures voor je verzameld. Dus kun jij niet wachten om in de ICT-branche in Gorinchem te gaan werken? Scrol dan meteen door naar de vacatures op deze pagina, en verstuur je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Aan de slag als front-end developer in Gorinchem

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor optimale toegankelijkheid en usability van websites. Daarnaast houd je je bezig met verschillende technische vraagstukken. Je bent supergoed met programmeertalen als HTML, CSS en Javascript. Je zorgt ervoor dat websites goed werken in verschillende browsers, en op computers én telefoons. Wil jij carrière maken als front-end developer in Gorinchem? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer meteen!

Begin jij als IT-trainee?

Een IT-Traineeship is de perfecte manier om je carrière in de ICT een kickstart te geven! Je gaat bij een bedrijf aan de slag, je verdient een leuk salaris, en tegelijkertijd word je opgeleid tot professional. Zo word je helemaal klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Zie jij dit helemaal zitten? Scrol dan snel verder!

Word app-developer in Gorinchem

Ben jij creatief, en loopt jouw hoofd over van de ideeën? Weet jij hoe je de beste en leukste apps moet maken? Mooi, want dan zijn bedrijven op zoek naar jou. Als app-developer ontwerp en ontwikkel je apps voor mobiele telefoons en tablets. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog. Met je YoungCapital-profiel heb je jouw reactie binnen vijf minuten verstuurd!

Meer informatie

Start in het Financial Data Traineeship in omgeving Rotterdam of Utrecht

Top Job

Fulltime Marketing Manager met IT affiniteit bij evenementenlocatie in Gorinchem

IT-traineeship tot Big Data Engineer

Solliciteer nu voor een van onze IT-traineeships in regio Zuid!

Fulltime Servicedesk Medewerker bij een IT-bedrijf

Geen hbo/wo studie afgerond? Wij zoeken een IT-trainee zonder diploma

Snel apps leren ontwikkelen? Start je IT-carrière als Low Code developer

Behaal je hbo-diploma en word software developer

Leer programmeren met ons online platform en start in een IT-Traineeship!

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital NEXT