ICT-vacatures in Dronten

Er zijn 10 ICT vacatures in Dronten gevonden.

De ICT is een brede sector, waar steeds meer banen in te vinden zijn. Dankzij alle technologische ontwikkelingen zijn er functies vrijgekomen, die tien jaar geleden nog niet eens bestonden! Zo kun je aan de slag als PHP-developer, app-developer, backend-developer en nog veel meer. Voor deze banen moet je heel nauwkeurig kunnen werken en een groot concentratievermogen hebben: één verkeerd teken kan ervoor zorgen dat het systeem niet meer werkt. Wil jij wel aan de slag in de ICT? Check dan snel onze vacatures en solliciteer direct!

Werken in Dronten

Dronten is een grote gemeente in Flevoland. Veel dorpen en steden in Dronten zijn op zoek naar ICT’ers. Iedere winkel wil een goede website en ieder bedrijf een handige app. Daar kom jij bij kijken! Dankzij jouw technische skills ontwerp je de mooiste sites en slimste apps. Zo weet jij iedere opdrachtgever blij te maken. Als jij graag aan het werk wilt in Dronten, kun je een profiel aanmaken op YoungCapital en daarmee solliciteren. Vergeet niet je cv en motivatiebrief mee te sturen!


Ga aan het werk als front-end developer

Vind jij niets leuker dan websites ontwerpen? Dan kun je nu aan de slag als front-end developer in Dronten! Als front-end developer houd je je bezig met de ‘voorkant’ van de website. Jij zorgt ervoor dat de knoppen werken en de pagina’s overzichtelijk zijn. Een lekker technische baan, dus! Bekijk nu onze ICT-vacatures en solliciteer direct.

Word app-developer in Dronten

Staat jouw telefoon helemaal vol met leuke apps, en zou je ze ook graag zelf willen bouwen? Dat kan als app-developer! In deze baan komt een opdrachtgever naar jou toe met een idee voor een app. Jij gaat die vervolgens ontwerpen en in elkaar zetten. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan snel onze ICT-vacatures!

Start je carrière als IT-trainee

Wil jij eerst nog wat ervaring opdoen als ICT’er? Dan kun je ervoor kiezen om een IT-traineeship te volgen! Als trainee werk je en studeer je tegelijk. Hiervoor krijg je een normaal salaris, én doe je relevante werkervaring op. Een vliegende start van je carrière, dus! Is dit iets voor jou? Scrol dan snel door onze ICT-vacatures.

Meer informatie

Defensie zoekt RPA Developers in Nederland!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!
Top Job

ICT medewerker Amsterdam / Almere / Lelystad

Applicatiebeheerder in Amsterdam / Almere / Lelystad

Traineeship tot DevOps Egnineer in Zwolle en omstreken

Fulltime logistiek administratief medewerker in Nunspeet

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als ICT Medewerker bij YoungCapital NEXT