Vacatures recruiter Enschede

Er zijn 5 recruiter vacatures in Enschede gevonden.

Werken in Enschede. Dat is wat jij graag wilt. Je zoekt een baan of stage waarbij je veel contact hebt met mensen. Want jij hebt een vlotte babbel en wilt jouw mensenkennis graag gebruiken. Wat dacht je van recruiter in Enschede? Met deze job of stage verveel jij je nooit. Want jouw takenpakket is heel afwisselend.

Als recruiter bij YoungCapital ga je op bezoek bij klanten en zoek je uit wat voor kandidaten zij zoeken. Heb je een idee? Dan stel je een catchy vacature op. En ga je op zoek naar de perfecte match. Dit doe je bijvoorbeeld via LinkedIn of jouw eigen netwerken. Heb je een goede kandidaat gevonden? Dan nodig je deze uit voor een sollicitatiegesprek. Ook na de plaatsing bij het bedrijf onderhoud jij contact met de kandidaten. Zo heb jij dus zat te doen als recruiter in Enschede.

Recruiter in Enschede

Werken bij YoungCapital bestaat niet alleen uit hard werken, maar ook relaxen. Als recruiter in Enschede versterk jij overdag het Midden- en Kleinbedrijven (mkb)- of National Accounts-team, daarna is het tijd voor ontspanning. Hoe? Denk aan gezellige vrijmibo’s, toffe teamuitjes en een jaarlijks YoungCapital-festival. En als YoungCapital-recruiter in Enschede staat jouw ontwikkeling centraal. Zo kun je verschillende trainingen volgen via de University.

Het YoungCapital-uitzendbureau in Enschede ligt vlak bij het station. En je bent binnen no time bij de gezellige terrasjes op de Oude Markt of de leuke winkels rond het Van Heekplein. Dus wil je aan de slag als recruiter in Enschede? Check dan onze recruiter vacatures.

Meer informatie